ONDARA REP AJUDES DEL SERVEF PER VALOR DE 60.000 EUROS AMB QUÈ ES CONTRACTARÀ A 5 PERSONES DURANT 6 MESOS

El 26 de desembre comencen a prestar els seus serveis a l’Ajuntament d’Ondara les cinc persones seleccionades pel SERVEF

Ondara, 20.12.18. La Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes del Servef per un valor total de 59.888 euros que seran destinats a la contractació de personal (dins dels programes de foment de l’ocupació Emcorp i Emcord), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara. Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de l’Alcalde i responsable de l’àrea d’Ocupació i Promoció Econòmica, José Ramiro, i de la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López, la reunió organitzativa amb les cinc persones seleccionades pel Servef per a cobrir els llocs de treball per als que s’ha concedit la subvenció, atès que el proper 26 de desembre començaran a treballar a Ondara.

reunio emcorp emcord

Dins del programa EMCORP per a la contractació de persones majors de 30 anys, l’ajuda concedida ha sigut de 28.959,82 euros. Amb aquesta ajuda, des de l’Ajuntament d’Ondara es contractaran dues persones; 1 auxiliar administratiu i 1 Tècnic de Disseny. Quant a la subvenció concedida emmarcada en el programa EMCORD (per a la contractació de persones aturades de llarga duració), l’ajuda ha sigut de 30.929,04 euros, que s’utilitzarà per a la contractació de tres persones: 1 oficial d’obra i 2 peons d’obra. Les cinc persones seleccionades començaran a treballar el pròxim dia 26 de desembre i estaran contractats 6 mesos a jornada completa, finalitzant el dia 25 de juny.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.