CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 15 DESEMBRE 2018

20181020_125439 FOTO BASQUET

IMG-20181220-WA0005

BENJAMÍ

BENISSA 49 – 25 EE ONDARA

Aquest dissabte el Benjamí es desplaçava per jugar un partit complicat contra el líder de la lliga, invicte fins el moment, com és el Benissa. El començament un poc desubicat per als nostres i no molt encertats a cistella, feia que els contrincants aprofitaren per superar-nos amb diferencia en el marcador, superant-nos amb el doble de punts. No obstant, uns bons tercer, quart i quint temps dels nostres en els quals aconseguíem acabar anotant gràcies al rebot defensiu, i una bona defensa amb robatoris de pilota feia que ens posarem a 10 punts d’aquests. Però, el Benissa es va posar en alerta, ja que veien que remuntavem el partit i, com ja de costum en aquest lloc, un arbitratge descaradament desigualat i desfavorable per als nostres, pitant-nos ni més ni menys que 10 faltes en comparació amb 1 per a l’equip local en aquests 3 quarts, feia que es creara mal ambient i els xiquets se n’anàrem un poc del partit, amb la qual cosa varen aprofitar els contrincants que eixien afavorits a l’hora de defensar, ja que no els pitaven cap falta i l’ultim quart ens varen fer un parcial de 14 – 0 al qual sumant els 10 punts que ens faltaven per remuntar, donen la diferència de 24 del marcador final.

També dir que l’ultim quart no varem poder comptar amb el jugador més veterà de l’equip per l’expulsió del partit amb una tècnica.

Una cosa semblant ens va passar amb el benjamí de l’any passat, ja que fins que no ens varen expulsar al jugador que dominava el partit, no varen descansar.

Molt trist haver de passar per aquestes situacions en la categoria de benjamí, i destacar que sols ens ha passat en Benissa, la qual cosa ens dona que pensar.

Una vegada passat, continuem entrenant per a divertir-nos aprenent basquet, i jugar com a equip respectant-nos uns als altres i acceptant les diferències.

ALEVÍ MASCULÍ B

PEGO 45 – 5 EE ONDARA

Aquest dissabte l’aleví B va matinar per desplaçar-se a Pego. Sabíem que era un partit complicat perquè no hem estat al nivell del grup que ens ha tocat i, a més, amb les malalties d’aquesta època ens quedavem amb 8 jugadors per disputar el partit.

El varem plantejar des del principi per disfrutar-lo i jugar amb calma. I podria dir, que a pesar del resultat, va ser el millor partit que hem disputat aquesta primera fase. El millor en quant a jugar en equip, ja que tots varen pujar baló, tots varen anotar, van haver molts bons pases, i sense fixar-se amb el resultat, els nostres jugadors varen lluitar fins el final tots els balons que varen poder.

Cada vegada demostren més que son un equip, ja que es respeten amb els diferents nivells de cadascú i intenten jugar amb tots. Almenys és el que intentem que aprenguen!

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

CB PEGO 40-51 EEM ONDARA

El proper cap de setmana l’equip infantil femení es va desplaçar a la veïna localitat de Pego per jugar el partit corresponent a la lligueta IR. Les xicones, sabedores de la importància de l’encontre venien prou concentrades a guanyar-lo i així aconseguir la primera posició de la taula. El partit va començar molt i molt igualat amb cistelles pels dos llocs. Les nostres van saber ben prompte posar-se al capdavant en el marcador i no van baixar la intensitat en cap moment del partit. Tal volta el físic i la millora de les rivals va fer que les nostres no pogueren allunyar-se en el marcador, ja que, la millora de les nostres es fa notar. Bé, ara a preparar l’últim partit de la primera fase confiant en la millora de les lesionades.

INFANTIL MASCULÍ

EEM ONDARA 55 – 57 NB ALZIRA

Derrota en casa de l’infantil masculí davant un equip per davall en la classificació i que a l’anada es va guanyar de 21. Mala imatge la mostrada pels nostres des del minut 1 amb falta de ritme, intensitat, concentració i defensa. En canvi l’Alzira va demostrar que volia guanyar el partit i va portar la iniciativa en tot moment. Els nostres no estaven ni en atac, errant moltes cistelles sota l’anella i en el tir exterior, i per suposat ni en defensa, on no es jugava amb intensitat i molts problemes en el rebot i en les defenses del 1×1. S’arribava al descans amb desavantatge de 12 punts. En la segona part del partit es va veure una xicoteta reacció per part dels nostres en dos dels quatre quarts, però aquesta va venir tard i més per detalls individuals que per joc en equip. En resum, mal partit, mala imatge de l’equip i males sensacions. Hem d’aprendre a eixir intensos i en ritme i no pensar en el resultat de l’anada, sinó donar el 100% en cada acció del partit, si no qualsevol equip pot guanyar-te i a banda de la derrota, que és més bé anecdòtica, el que no podem permetre es que l’altre equip pose més ganes en pista que nosaltres, sinó que si ens guanyen que siga perquè son millors.

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 65 – 27 CB ALBERIC

Excel·lent partit de les cadets d’Ondara que aconseguiren la victòria que les col·loca segones en la classificació general ja que a pesar d’estar empatades amb el CB Alberic en quant a victòries i derrotes, les nostres tenen el basquet averatge a favor. La motivació per guanyar el partit i aconseguir els objectius marcats era molt alta i les ondarenques eixiren a per tot des del minut 0.

Ens queda tan sols un partit per a confirmar eixa segona plaça, el Paidos Denia, el qual disputarem l’enfrontament el proper dijous a les 18h en Denia..

JUNIOR MASCULÍ:

BÀSQUET DENIA 84- 54 EEM ONDARA

El junior masculí realitzà un partit molt seriós on aconseguí, a base d´esforç i ganes, sobreposar-se a la clara inferioritat física que tenien front un potent Denia. Al llarg de 3 períodes els ondarencs aconseguiren competir de tu a tu amb els colíders de la categoria i fins i tot manaren en el tanteig en el primer quart gràcies a un gran encert en el tir exterior arribant al descans 44-36.

Malauradament, un dolent tercer quart on el Dénia marcà diferències i s´escapà al lluminós no permeté que els nostres pogueren lluitar per la victòria.

Molt bona imatge dels ondarencs que no baixaren els braços i acabaren el partit orgullosos del treball realitzat. Jugaren i anotaren: Jordi, Arnau 3, Pere 1, David 7, Pau 10, Vicente, Joan 2, Adrian 5, Rubén 10, Héctor 2 i Sergio 14.

Publicado en Esports.