LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS ORGANITZA LA CAVALCADA DE REIS D’ONDARA 2019

AF_ReisMags'19-01

Ondara, 19.12.18. Un any més, els xiquets i xiquetes d’Ondara gaudiran de la tradicional Cavalcada de Reis Mags, que tindrà lloc el dissabte 5 de gener de 2019, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. Aquest entranyable acte nadalenc farà les delícies dels més xicotets d’Ondara, els quals esperen amb il·lusió aquesta Cavalcada, carregada de màgia i encant. L’espera arribada a Ondara de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient començarà a les 18:00 hores. Serà en eixe moment quan Melcior, Gaspar i Baltasar, muntats en carrossa i acompanyats pel seu seguici, recorreran els carrers d’Ondara, repartint caramels (sense gluten) entre xiquets i majors.

La Cavalcada de 2019 mantindrà l’itinerari dut a terme des de 2016. Les carrosses passaran per la travessia de l’antiga nacional. L’eixida serà des del Centre Social i l’itinerari discorrerà pel carrer Germanies, Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Doménech, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, arribaran a General Bosch i al Prado, en l’interior del qual estarà muntat el Portal de Betlem. Els Reis Mags adoraran el xiquet Jesús i, posteriorment, atendran tots els xiquets i xiquetes d’Ondara, es faran fotos amb ells i arreplegaran les seues peticions; tot això, dins de l’edifici, a fi d’evitar que possibles incidències climatològiques afecten la celebració de l’acte.

foto arxiu cavalcada 2018

La gran cavalcada inclourà música i, entre altres animacions, destacaran com a novetat les ballarines amb ales de llum; àngels de llum, i la gran estrela d’orient. La Cavalcada 2019 comptarà amb la participació, entre altres, dels quintos de 2019, l’Associació del Crist, Comissió de la Soledat 2019, els júniors MD d’Ondara, actors de La Passió, el grup de ball de l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, així com amb la Unió Musical d’Ondara; d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals; la xaranga “Cachorras Band” i amb grup de percussió Ondarattack, per la qual cosa hi haurà un gran ambient musical i festiu en tota la cavalcada, que comptarà amb sorpreses i fantasia, i amb el Betlem vivent al Prado. La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest acte tan entranyable, desitjant que xiquets i majors siguen partícips d’aquest acte que s’ha preparat amb molta il·lusió.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.