CONCERT DE NADAL DE LA UNIÓ MUSICAL D’ONDARA AQUEST DISSABTE 22 DE DESEMBRE

concert umo

Ondara, 19.12.18. Aquest dissabte 22 de desembre tindrà lloc l’arrelat concert nadalenc de la Unió Musical d’Ondara. Serà a les 20:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara, i comptarà amb la participació, en primer lloc, de la Banda Juvenil d’Ondara, dirigida per Sebastià Roig Sirerol. A continuació, la Unió Musical d’Ondara, dirigida per Víctor Vallés Fornet, oferirà una selecció musical que comptarà amb la col·laboració dels i les alumnes de l’Escola de Música Gonzalo Ortolà d’Ondara.

Des de la banda local s’ha animat als melòmans i a tota la ciutadania a què acudisquen a gaudir aquest dissabte d’aquest magnífic concert nadalenc.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.