VIATGE DE LES AMES DE CASA D’ONDARA A JAÉN EN EL PONT DE LA CONSTITUCIÓ 2018

Ondara, 14.12.18. Per onzè any consecutiu, les Ames de Casa d’Ondara van organitzar un viatge en el pont de la Constitució i la Immaculada, en el que van participar un centenar de persones, entre les associades i les seues parelles (un total de 94 persones).

ames casa 2018

En aquesta ocasió, van visitar Jaén del 6 al 9 de desembre, incloent-hi en el seu recorregut Cazorla (van visitar el Parc Natural de la Serra de Cazorla, amb visita guiada amb tren turístic), Úbeda i Baeza (Ciutats Patrimoni de la Humanitat), entre altres punts d’interès (també van fer la visita «Viatge al món de l’oli», a una de les almàsseres més premiades d’Espanya). Les Ames de Casa d’Ondara han tornat molt satisfetes després d’aquests dies de turisme cultural.

Publicado en Associacions.