ONDARA OFEREIX L’ESCOLETA INFANTIL DE NADAL DEL 24 DE DESEMBRE AL 4 DE GENER 2019

FULL ACTV ESCOLETA DE NADAL 2018_01

Serà gratuïta per a l’alumnat matriculat aquest curs a l’Escoleta

Ondara, 14.12.18. La Regidoria d’Educació d’Ondara ha anunciat que l’empresa municipal PIMON, encarregada de la gestió de l’Escoleta Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara, oferirà durant el període de vacances escolars nadalenques el servei d’Escoleta Infantil de Nadal per a l’alumnat d’1 a 3 anys a les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal d’Ondara. Aquest servei serà gratuït per als alumnes de l’escola infantil, i tindrà un cost de 40 euros per a aquells alumnes que no estiguen matriculats.

L’Escoleta Infantil de Nadal s’oferirà els dies 24, 26, 27, 28 i 31 de desembre i del 2 al 4 de gener (amb 8 dies en total) en horari de 8.30 a 14 hores, i amb l’opció matinera des de les 8 hores. No hi haurà servei de menjador. La inscripció s’haurà de realitzar per als 8 dies en total, no havent-hi opció de dies solts.

Les inscripcions s’hauran de realitzar fins el dijous 20 de desembre, i es poden realitzar on line a través de l’enllaç:

https://goo.gl/forms/mglD9vcnqprADgsn1

L’adjudicació de places es farà per rigorós orde d’inscripció, tenint en compte que el nombre màxim de places és de 35 xiquets/xiquetes.

Aquest servei va acorde al nou reglament de l’Escoleta Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara, i al fet d’afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral en aquestes dates festives.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.