LA XARXA JOVE COMARCAL ORGANITZA UN VIATGE A LA NEU DE L’1 AL 3 DE MARÇ 2019

neu neu

 

LA XARXA JOVE COMARCAL ORGANITZA UN VIATGE A LA NEU DE L’1 AL 3 DE MARÇ 2019

Informació al Centre d’Informació Juvenil d’Ondara (Casa de Cultura)

Ondara, 14.12.18. El Centre d’Informació Juvenil d’Ondara informa que la Xarxa Jove Comarcal Marina Alta, en la que està integrada la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, ha organitzat un viatge a la neu a la Serra de Javalambre (Terol) de l’1 al 3 de març de 2019. El viatge va dirigit a persones de 6 a 17 anys i té un preu de 175 euros.

El viatge a la neu consta de 3 dies-2 nits, i el preu inclou l’allotjament en pensió completa en l’alberg de Camarena de la Serra (Terol); monitors titulats acompanyants 24 hores; 2 dies d’esquí/snow en l’estació d’esquí de Javalambre (incloent forfait i material); 2 hores de classes diàries per tècnics esportius d’esquí; tallers i vetlades nocturnes; assegurança d’accidents i responsabilitat civil, reportatge fotogràfic i autobús (mínim 55 persones).

Les inscripcions s´obriran el 3 de gener i es faran via online en el següent enllaç: https://carpevitae.org/campamentos/75-campamento-de-invierno-del-01-al-03-de-marzo-del-2019.html

Les persones interessades poden rebre més informació al Centre d’Informació Juvenil d’Ondara, a la Casa de la Cultura (e-mail joventut@ondara.org ).

REGIDORIA DE JOVENTUT – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.