ONDARA CELEBRA LA SEUA 8ena SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA A FAVOR DE LA RESIDÈNCIA EL DIJOUS 27 DE DESEMBRE

La Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara organitzen aquesta cursa per acomiadar l’any, destacant novament el seu vessant solidari en favor de la Residència d’Ondara

Ondara, 11.12.18. Ondara celebrarà per huitè any consecutiu una cursa Sant Silvestre de 4 quilòmetres per acomiadar l’any d’una forma sana i divertida; una cursa en què els participants podran córrer disfressats. Igual que en les dues últimes edicions, serà una prova solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Per a això, la inscripció en la cursa tindrà un preu de 3 euros, segons han donat a conèixer en la presentació de la Sant Silvestre la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; les representants de la Residència, Paqui Ferrando i Silvia Sivera; i el representant del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner.

santsilvestre solidaria (2)

La 8ena Sant Silvestre Solidària d’Ondara se celebrarà el dijous 27 de desembre de 2018. Es donaran premis als participants que porten les millors disfresses. També es premiarà als tres primers classificats femení i masculí. L’eixida serà a les 20 hores des del Prado, i des d’allí els participants recorreran 4 quilòmetres pel nucli urbà, fins a arribar novament a la meta al Prado.

Les inscripcions es podran efectuar en www.somesport.com. Els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d’eixida, moment en què es realitzarà el donatiu de 3 euros. La recaptació obtinguda per la participació en la cursa es destinarà al 100% a la Residència d’Ondara. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha fet una crida a la participació ciutadana en aquest esdeveniment. Després de la carrera, hi haurà una xocolatada popular per a tots els participants.

La 8ena Cursa Sant Silvestre d’Ondara està organitzada per la Regidoria d’Esports i el Club d’Atletisme d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, i Ondara Custom Club, així com de diversos negocis col·laboradors.

Sant Silvestre 2018 Cartell_01

Publicado en Actualitat, Esports.