LA PRIMERA TROBADA MÀSTER DE NATACIÓ PER A MAJORS DE 21 ANYS ES VA CELEBRAR EL DISSABTE 1 DE DESEMBRE A LA PISCINA MUNICIPAL D’ONDARA

Dissabte passat 1 de desembre es va celebrar a la Piscina Municipal d’Ondara la I Trobada Màster de Natació, dirigida a nadadors de més de 21 anys. Una competició organitzada pels entrenadors del club de Natació d’Ondara, Carlos Valle i Mario Páez, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Va comptar amb participants de les piscines de Benissa, Poble Nou de Benitatxell, Aqualia-Dénia, Club Nàutic Dénia, Tonus- El Verger i Pego.

La idea d’aquest tipus de trobades és fomentar la competició comarcal per a majors a partir dels 21 anys. Està previst celebrar 3 trobades al llarg de la temporada 2018/2019. La primera ha sigut a Ondara; la segona serà a Dénia i l’última, a Benissa.

La participació va ser tot un èxit, amb la participació de 65 nadadors, i va comptar amb la col·laboració en el muntatge de so i cronos de somesport.

Publicado en Esports.