CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 1 DESEMBRE 2018

IMG-20181201-WA0005 IMG-20181201-WA0002

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

FRUTAS VERCHER UPB GANDIA 2008 58 – 18 EEM ONDARA

El dissabte l’equip aleví viatjà fins a Gandia per a disputar el seu partit de la jornada. El partit va començar de manera molt igualada per part dels dos equips on les cistelles dels nostres es basaven principalment en el joc en equip, a base de passes entre tots els integrants de l’equip. Esta dinàmica va continuar fins al descans on degut a la desconcentració i perquè es va deixar de jugar en equip, els de Gandia van furtar molts balons i aconseguiren cistelles fàcils que porta al marcador final de 58 – 18. Felicitar als jugadors per els bons minuts realitzats i que siguen conscients que si mantenen eixe nivell de joc col·lectiu poden arribar a competir molt bé.

INFANTILS

INFANTIL MASCULÍ

UPB GANDIA 62-20 EEM ONDARA

Dissabte l’equip infantil masculí es desplaçava fins Gandia per jugar davant el líder intractable del grup que compta tots els seus partits per victòries aplastants. Els nostres no tenien res a perdre i volien realitzar un bon partit, però la superioritat física dels locals va fer molt difícil poder competir en alguns moments. El primer i tercer quart foren de clar domini dels de Gandia, però el segon i el quart els tantejos foren empatats a punts arribant al descans 20 punts baix. No obstant a partir del descans, els locals apretaren molt més la defensa a tota pista, furtant molts balons i encistellant fàcil al contraatac. A pesar d’això els nostres continuaren competint com saben, sense pensar en el resultat i no baixant els braços intentant cometre menys errors de cara a partits següents. En resum, partit en el qual el resultat era el de menys, donant minuts a tots i aprenent de detalls que serviran per a futurs encontres.

CADETS

CADET FEMENÍ

UPB GANDIA 30 – 66 EEM ONDARA

Gran partit el de les nostres cadets en Gandia! A pesar de jugar l’encontre en pista exterior, ni el baló ni les cistelles ni la pista afectaren al bon joc de les ondarenques que estigueren concentrades durant tot l’encontre i aconseguiren molt bones defenses. Llevat d’alguns moments on el baló no volia entrar, s’aconseguiren nombroses anotacions de tir, però la majoria dels punts s’aconseguiren després de penetracions a l’anella.

Gran joc i gran esperit d’equip que motiva a les nostres per al pròxim encontre contra l’Alberic el dissabte 15 de desembre en casa.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

EEM ONDARA 43 – 52 LA TERRAZA C.B. OLIVA

El diumenge l’equip junior rebia en el pavelló d’Ondara a l’Oliva per a disputar el seu partit de la jornada. El partit començava amb un gran atac ofensiu per part de les nostres que va ser contestat per l’equip visitant amb tirs exteriors que igualaren el marcador. En el segon quart les nostres continuaren realitzant un molt bon joc ofensiu amb molt de criteri i amb penetracions continues de les nostres jugadors que acabaven en cistelles fàcils, però les de Oliva estaven encertades des del perímetre i castigaren en tirs exterior a les nostres arribant al descans amb el marcador empatat. En el tercer quart, l’equip local es va posar per davant en el marcador jugant molts bons contraatacs lo que va provocar una reacció de l’equip visitant que va plantejar a partir d’aquest moment una zona. Al final del tercer quart el marcador continuava prou igualat i amb tot per decidir a l’últim quart. En aquest últim, la zona va complicar les coses a les nostres jugadores que junt a 2 triples seguits de les d’Oliva va permetre que agarraren una petita avantatja la qual va portar al marcador final de 43-52. Felicitar a les xiques pel gran partit realitzat i animar a que continuen jugant al gran nivell que estan mostrant en els últims partits.

JUNIOR MASCULÍ:

CB XÀTIVA 105- 28 EEM ONDARA

La diferència física fou la gran protagonista del partit entre els nostres jugadors i el màxim favorit a guanyar la lliga i ascendir a categoria autonòmica. Des del primer moment es pogué veure que la lluita pel rebot anava a ser impossible de guanyar ja que qualsevol dels 12 jugadors del Xàtiva era més alt que el més alt dels nostres. Per tant cada atac dels contraris acabava en cistella ja fos al primer, segon, tercer o quart intent frustrant el gran esforç que de totes maneres feien els ondarencs.

Per altra banda la defensa zonal plantejada pel Xàtiva tampoc permetia apropar-se i treure avantatges sota l´anella. La suma de tot donà una victòria clara dels locals però on els nostres no baixaren els braços en cap moment i on el resultat no mostra el gran esforç i la bona actitud que mantingueren en tot moment.

Publicado en Esports.