CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA JORNADA 8 DESEMBRE 2018- Aleví B

DSC_8305 DSC_8286

Aleví B d’Ondara amb La Núcia

L’equip d’aquesta setmana és l’aleví B dirigit per Antonio Vizuete que el passat dissabte es va enfrontar a La Nucia. La primera part va ser dominada pels nostres mitjançant un joc vertical, basat amb velocitat a les bandes i la pressió al mig de camp. Un gran dispar de Marc va inaugurar el marcador als 10’ de començar el partit i ja cap al final, una molt bona jugada de Walid va finalitzar amb el segon gol dels nostres. Amb l’avantatge de 2 gols s’arriba al descans, però la segona part va ser els jugadors de la Nucia qui varen augmentar la pressió i van dominar el partit, si bé els nostres van tenir oportunitats de sentenciar el partit, la bona actuació del porter les va impedir. Tot aquest esforç de la Nucia va tenir prompte la recompensa acurtant l’avantatge i aquest gol va animar als de la Marina Baixa que van seguir intentant igualar el partit fins que a pocs minuts del final ho varen aconseguir. Bon partit i bona actitud dels nostres.

Publicado en Esports.