CREU ROJA POSARÀ AQUEST DIMECRES 5 DE DESEMBRE (DIA INTERNACIONAL DEL VOLUNTARIAT) UN PUNT INFORMATIU A LA PLAÇA DEL CENTRE SOCIAL D’ONDARA

Ondara, 04.12.18. La Regidoria de Serveis Socials d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha informat que demà dimecres 5 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat, Creu Roja Espanyola posarà un punt d’informació al Centre Social d’Ondara. El punt d’informació estarà en horari matutí (coincidint amb la celebració del mercat ambulant dels dimecres), a la plaça del Centre Social. D’aquesta manera es pretén donar a conèixer a la ciutadania la important labor que realitzen els voluntaris de Creu Roja, i facilitar la incorporació de persones interessades a ser voluntàries d’aquesta agrupació.

Cal recordar respecte d’això que, recentment, l’Ajuntament d’Ondara ha subscrit amb la Creu Roja Espanyola un conveni per al desenvolupament de diferents projectes i programes assistencials per part del Comitè Local de Creu Roja Espanyola al municipi d’Ondara. Creu Roja Espanyola necessita als seus voluntaris per a poder dur a terme la seua important labor social. És per això que Mª Carmen Velázquez, ha fet una crida perquè les persones d’Ondara que tinguen eixa inquietud, es facen voluntàries de la Creu Roja.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.