CULMINA LA FIRA DE FIRES D’ONDARA 2018 AMB UN ANIMAT I MOLT BEN AMBIENTAT MERCAT MEDIEVAL

Ondara, 03.12.18. El bon temps va acompanyar durant tot el cap de setmana, el que va animar al públic a eixir a passejar i gaudir del Mercat Medieval d’Ondara. Durant el dissabte 1 i diumenge 2 de desembre, es va instal·lar a l’Av. General Bosch i plaça Vicent Andrés Estellés, entre el Prado i la Plaça de Bous, organitzat per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica d’Ondara, que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro.

mercat medieval (3)mercat medieval (4)

mercat medieval (8)mercat medieval (5)

El Mercat Medieval estava previst per al segon cap de setmana de la Fira (17 i 18 de novembre, coincidint amb la Fira de Mostres i Compres), però les previsions meteorològiques adverses van motivar el seu ajornament, i s’ha celebrat amb gran èxit el passat cap de setmana. Van ser centenars els veïns d’Ondara i de la comarca que es van acostar a visitar el Mercat Medieval, que va comptar amb parades de venda de productes i de servei de menjars, teteria, cerveseria i taverna; a més d’atraccions per a xiquets (vaixell i sènia de fusta) i diverses actuacions i animació de carrer (engul-focs, espectacles, trapezistes, fades i faunes…), així com exhibició d’aus.

mes mercat (5)mercat medieval (15)

mercat medieval (6)mes mercat (6)

mercat medieval (13)mercat medieval (14)

mercat medieval (9)mercat medieval (10)

mercat medieval (11)mercat medieval (12)

A més, el dissabte a la vesprada es va muntar a l’interior del Prado el Mercat de la Terra i Artesania, amb parades de venda de tot tipus de productes artesans (moltes d’elles de comerços d’ACO). Alguns van aprofitar per a oferir productes nadalencs. Junt amb tot això, al llarg de tot el cap de setmana, la Comissió de la Soledat 2019 ha tingut instal·lada la seua parada enfront del Prado, oferint begudes, dolços i salats. A més, la fira d’atraccions també va estar instal·lada fins a aquest diumenge, amb les atraccions a un preu especial de 2 euros tot el cap de setmana.

mes mercat (1)mes mercat (2) mes mercat (3)mes mercat (7) mes mercat (8) mes mercat (9)

IMG-20181201-WA0020

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha realitzat una valoració molt positiva de la Fira de Fires 2018, que enguany s’ha allargat durant quatre caps de setmana, i ha qualificat d’èxit la participació i assistència de públic al Mercat Medieval; un esdeveniment que va comptar amb una animació especial i intensa durant tot el cap de setmana, del grat de xiquets i majors.

mercat medieval (1)mercat medieval (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.