L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA ES PROCLAMA CAMPIONA DE LA LLIGA PROVINCIAL INTERCLUB DE CONJUNTS ALEVINS

conjunt alevi ondara (2) conjunt alevi ondara (1)

Ondara, 03.12.18. Dissabte passat 1 de desembre es va celebrar la III Fase i la General de la Lliga Provincial d’Interclub al Pavelló Municipal d’Ondara, organitzada per l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica i la Regidoria d’Esports d’Ondara. En la III Fase i final general de la Lliga Interclubs, van participar 125 xiquetes de 13 Clubs: Altea, Altellano Elx, Eca Alacant, Dénia, Calp, Alacant, Torrevieja, Llebeig, Jesusas El Campello, Xàbia, Sant Vicent, Montemar i Ondara.

El conjunt aleví mans lliures de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara va realitzar dos passes, sent en el primer 1r, i en el segon el 2n classificat; fent la suma es van quedar segones en la III Fase.

Eixa mateixa vesprada es lliuraven els trofeus generals de la suma de les tres fases. L’Escola Municipal de Gimnàstica d’Ondara, en categoria conjunt aleví, es va proclamar Campiona de la Lliga Provincial d’Interclub, pujant al més alt del podi. Segons indica la coordinadora de l’Escola de Gimnàstica, Alícia Ivars, “és un orgull per a aquesta escola, que es puga reconèixer la feina ben feta”. El conjunt aleví mans lliures de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara està integrat per: Mireia Pons, Ana Monedero, Emma Almiñana, Alma Llobell, Paula Vives i Aina Server.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, que va lliurar els trofeus, ha donat l’enhorabona a les gimnastes i a les seus entrenadores per aquest magnífic resultat en la Lliga Interclub.

lliga interclub ondara (1) lliga interclub ondara (17)

Més fotos:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2142542525765844&type=1&l=1b9b3f7b01

Publicado en Actualitat, Esports.