CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 1 DESEMBRE 2018 – EQUIP BENJAMÍ B

partit-1partit-2

Aquest dissabte 1 de desembre s’ha disputat el partit entre el nostre benjamí de primer any i l’Atletico Ciudad de Benidorm. Els nostres menuts, entrenats per Jordi Estarca i Marc Roselló, es van avançar en el marcador gràcies a un penal degut a unes mans dins de l’àrea per part dels benidormins, però el que podia semblar un partit ben encarrilar es va complicar. Els de la Marina Baixa van igualar el partit fins a dos ocasions, però el joc i l’actitud dels ondarencs van aconseguir superar la ferma defensa rival que impedia arribar a l’àrea rival. Així que tirs des de fora de l’àrea van decidir el partit en els últims minuts. 

Estem en la primera part, de la primera temporada en la competició federativa, però ja s’aprecia l’actitud i el treball de Jordi i Marc. Ara, a seguir treballant.

Publicado en Esports.