LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, NI EN PINTURA

DISSABTE 24 DE NOVEMBRE en logos

La Comissió d’Igualtat d’Ondara expressarà la seua repulsa per la violència de gènere mitjançant un mural que es pintarà el dissabte 24 de novembre al llit del riu Alberca; la lectura d’un manifest; i un concert commemoratiu per les víctimes de 2018

Ondara, 20.11.18. Amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, Ondara expressarà la seua repulsa contra la violència masclista en una Jornada Contra la Violència de Gènere. Aquesta iniciativa de la Comissió d’Igualtat d’Ondara es durà a terme el dissabte 24 de novembre, des de les 9:30 hores al llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà, amb la pintura d’un gran mural reivindicatiu (amb la col·laboració de Larouch).

Posteriorment, a les 12:30 hores, es procedirà a la lectura d’un manifest al Moll del Prado, i, a continuació, tindrà lloc un concert commemoratiu, a càrrec del trio de corda D’Archi (integrat per tres dones) amb el que es commemorarà a les víctimes de 2018. Aquest grup també acompanyarà musicalment la pintura del mural que s’efectuarà al llit del riu per la Comissió d’Igualtat.

La Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual, ha aprofitat per a fer una crida a la ciutadania d’Ondara perquè se sume el dissabte 24 de novembre a aquesta acció reivindicativa “Violència de gènere? Ni en pintura!”, amb motiu del 25N.

Publicado en Actualitat, Cultura.