CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 17 NOVEMBRE 2018

20181020_125328 (1) 20181020_131728

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

C.B. GENOVES GSPORT 60 – 20 EEM ONDARA

El passat dissabte l’equip aleví es va desplaçar fins a Genovés per a disputar el seu primer partit de la segona volta de la lliga. El partit es presentava complicat des d’un principi degut a la gran qualitat de l’equip rival. En els primers quarts els nostres eixiren un poc desconcertats com últimament sobretot en defensa i ho varen pagar ràpid, permetent que l’equip local s’allunyarà en el marcador. Durant la resta de partit la situació va millorar lleugerament sobretot ofensivament que es varen aconseguir bones cistelles basades en el joc en equip. El resultat final fou de 60-20 tancant l’acta. Aprofitar aquests partits per a aprendre dels errors i per adonar-se que cal molt de treball per a seguir competint en aquesta lliga.

ALEVÍ MASCULÍ B

EEM ONDARA 25 – 60 OLIVA

Comencem la segona volta amb millors sensacions, per fi. Després d’uns primers enfrontaments durs, complicats i prou superiors, millorem el nostre joc en quant a la defensa i el joc en equip. El marcador no representa el partit, ja que vam fer bons atacs però no varem tindre acert a l’hora d’anotar, en canvi els contrincants varen estar molt fins en tirs de fora, que va ser el que va marcar la diferencia en el marcador, ja que la defensa dels nostres va ser prou bona fent que varies vegades l’equip contrincant perguera la posessió.

En general varem eixir contents del partit que varem disputar i amb ganes de seguir millorant aquests aspectes per poder estar més al nivell i poder disfrutar més aquests partits.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

EEM ONDARA 35-34 OLIVA

El darrer cap de setmana les infantils van disputar el seu encontre de la lligueta IR on ens teníem que enfrontar a L’Oliva. Com era la segona vegada que ens enfrontaven a aquest equip i sabien de primera ma com jugaven aquestes jugadores. Defensa en zona que les nostres cada vegada que s’enfronten a ella no poden superar-la, degut a què les nostres tiradores exteriors estaven totes lesionades. El partit va començar amb una ofensiva de les d’Oliva perfecta fent un parcial de 2-16. Les nostres van anar darrere tot l’encontre fent jugades individuals sense sentit i perdent balons contínuament. La segona part va ser del tot diferent amb una altra visió de joc molt més col·lectiu i fluït però el marcador no es movia. Sempre l’avantatge era per les d’Oliva fins l’últim quart on ens vam apropar a tant sols 1 punt a falta d’un minut. Va ser ençà quan una de les nostres intentava penetrar la zona amb dificultat i va fer un llançament molt forçat anotant els dos punts que ens va donar la victòria al cap i la fi. Bé, una altra vegada patint per traure rèdit d’un partit que semblava fàcil i que es va complicar només van començar. Hi ha que estar atens a aquestes situacions que ens podria donar un disgust tard o d’hora.

INFANTIL MASCULÍ

Partit ajornat al dimarts 20 de novembre

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 26 – 66 DÉNIA 04

Les nostres jugadores van competir un gran partit contra el líder de la classificació. A hores d’ara, l’únic equip que ha aconseguit fer-li més punts han sigut les nostres xiques on el passat dijous varen realitzar un bon encontre.

Les ondarenques començaren poc encertades i amb moltes errades en defensa en el primer quart, però en el segon es revolucionaren i començaren a furtar balons i a encistellar amb més comoditat igualant el marcador. En el descans tan sols anaven 10 baix, i això és tot un èxit tenint en compte que en partits anteriors disputats contra este mateix equip de Denia, les nostres pergueren el partit en el segon quart (44-4), en el cas del partit de la Lliga Valenciana, o en el cinqué en el primer partit de la fase regular (on al descans ja anaven 39 baix).

Bon treball, bon resultat i excel·lent millora del conjunt ondarenc que esperem continue així i arribe a consolidar la segona plaça de la classificació abans de Nadal.

CADET MASCULÍ

SUECA A 73 – 44 EEM ONDARA

Eixida del nostre cadet masculí a Sueca davant un rival al que en l’anada es va competir i es va perdre de poc, tot i no tenir alguns dels jugadors importants. En aquesta ocasió també en faltava algun però com sempre diguem, no és excusa per a poder competir davant un rival al que, a pesar de la diferència física, no és aquest marcador la diferència real entre ambdós equips. El primer quart fou competit amb un parcial igualtat i amb intercanvi de cistelles. En el segon quart l’equip local ja va començar a distanciar-se en el marcador degut a la seua superioritat baix les anelles i a la feblesa defensiva dels nostres. El cansament i les rotacions ja anaven apareixent, més prompte de l’habitual, i també es notava en atac. Després del descans els nostres apretaren un poc la defensa i estigueren més encertats en atac guanyant aquest parcial, però en l’últim els locals trencaren definitivament el partit amb rapides contres i molts errors defensius per part dels nostres que permetien molts punts fàcils. Resultat molt negatiu per als nostres interessos ja que s’esperava, com a mínim, competir i donar bona imatge, i no aquesta diferència, també anímica, que varem poder veure, la qual cosa ens porta a errar molts tirs, a no jugar intensos i a defendre més ben poc. Toca entrenar dur per intentar canviar aquesta dinàmica.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

UPB GANDIA 52 – 24 EEM ONDARA

El dissabte l’equip junior femení va viatjar fins Gandia a disputar un complicat partit, degut a les circumstancies que està patint l’equip actualment, es presentaren a jugar amb tan sols 5 jugadores. El partit va començar prou igualat i la mentalitat de l’equip era molt bona, amb ganes de jugar i passar-ho bé independentment de la situació. Les nostres estan jugant a un nivell molt bo en els últims partits, i així ho tornaren a fer en aquest partit, amb un gran joc de equip i sobretot, en ganes i motivades. A pesar de això, jugar amb 5 jugadores es molt complicat i així es va vorer en el marcador, on les locals poc a poc aconseguiren allunyar-se encara que no mostraren un joc millor que el nostre. El resultat final fou de 52 – 24 i animar a les jugadores a que aprenguen de aquesta experiència i que continuen motivades, ja que esperem que la situació millore i vindran millors resultats.

Publicado en Esports.