ATENCIÓ: EL MERCAT MEDIEVAL S’AJORNA PER CAUSES METEOROLÒGIQUES, I SE CELEBRARÀ EL CAP DE SETMANA DE l’1 I 2 DE DESEMBRE

1-2 desembre mercat medieval

Per aquest 17 i 18 de novembre, es manté la celebració de la XXXIII Fira de Mostres i Compres (al Prado), la Fira d’Atraccions, i la Fira Gastronòmica

Ondara, 16.11.18. La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara ha anunciat que a causa de les previsions de pluges per a aquest cap de setmana (17 i 18 de novembre), s’ha decidit ajornar el Mercat Medieval, que anava a celebrar-se aquest cap de setmana, emmarcat en el segon cap de setmana de la Fira de Fires d’Ondara 2018.

El Mercat Medieval (que es fa a descobert) se celebrarà finalment el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre, en el mateix emplaçament (entre el Prado i la Plaça de Bous, a l’Avinguda General Bosch, i a la plaça Vicent Andrés Estellés). Eixe primer cap de setmana de desembre comptarà també amb el Mercat del Prado de la Terra i l’Artesania, que té lloc el primer dissabte de cada mes al Prado.

No obstant això, per a demà dissabte 17 i diumenge 18 de novembre, es manté la celebració de la XXXIII Fira de Mostres i Compres (al Prado) la Fira d’Atraccions, i la Fira Gastronòmica (en els propis bars i restaurants participants).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.