Tres corredors d’Ondara a la Marató de Nova York

 

IMG-20181106-WA0007 IMG-20181106-WA0008
La Marató de Nova York és la més gran del món. Ho diu l’Associació Internacional de Maratons i ho certifiquen els i les vora 53.000 participants amb què ha comptat a l’edició d’enguany. Entre aquests, tres corredors d’Ondara: Sergio Torres (del club Ondara Tri-Esport) i Vicent Aparisi i Sergi Mallol (del Club Atletisme Ondara). Els tres han pogut recórrer junts els 42’195km de la prova, passant pels cinc barris de la ciutat: Staten Island, Brooklyn, Queens, el Bronx i Manhattan; acabant a un dels llocs més emblemàtics i coneguts, el Central Park.

IMG-20181105-WA0000 IMG-20181106-WA0006

IMG-20181106-WA0009 Marató-NYC-01
Els ondarencs van poder gaudir de la grandesa de la Marató neoyorquina, més de quatre hores que els van saber a glòria i d’on destaquen el milió llarg de persones als carrers i avingudes, animant molt efusivament a cada participant, els més de cent grups de música distribuïts per tot el recorregut, el gran nombre de voluntàries i voluntaris (més de 10.000) ajudant en l’organització i els avituallaments i, com no, l’espectacularitat de recórrer les principals avingudes sense trànsit a la ciutat que mai dorm. La Marató de Nova York és una gran festa a l’aire lliure, molts dels que han corregut altres maratons arreu del món coincideixen que és especial, tant per l’animació com per la barreja de cultures i l’alta participació de gent corrent i animant. Tota una experiència, de dalt a baix, on enguany s’han pogut escoltar ben fort els ànims amb accent americà del públic: Ondara!

Marató-NYC-03

 

* Crònica: Sergi Mallol i Garcia *

Publicado en Associacions.