CRISTINA ROSELLÓ ÉS LA MONITORA DE LA NOVA ESCOLA MUNICIPAL D’ATLETISME D’ONDARA

Els entrenaments ja han començat al Poliesportiu Municipal i encara hi ha places vacants per a aquest curs

Ondara, 09.11.18. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i Francesc Giner, Regidor delegat de PIMON (empresa pública que gestiona les escoles esportives municipals), han anunciat que Cristina Roselló serà la monitora d’atletisme de la nova Escola Municipal d’Atletisme d’Ondara (que s’ha creat per primera vegada per a aquesta temporada 2018-2019). Ambdós han valorat molt positivament la seua incorporació a les escoles esportives municipals. Segons han explicat Mar Chesa i Francesc Giner, Cristina Roselló compleix tots els criteris de selecció que s’havien marcat i “demostra tindre molts coneixements tant a nivell tècnic, com en l’àmbit de l’ensenyament específic en el modalitat d’atletisme”.

cristina rosello - mar chesa - francesc giner (1)

Cristina Roselló és Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de València; i disposa del títol d’entrenadora nacional de Triatló reconegut per la Federació Espanyola de Triatló. És entrenadora personal i entrenadora d’atletisme i triatló. En el seu currículum compta amb experiència professional en aquest àrea; ha sigut entrenadora d’atletisme del Club Multiesport Benitatxell (2016-2018); coordinadora d’esports de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell (2016–2018) i monitora d’atletisme en l’Escola d’Atletisme de Xàbia (temporada escolar 2012-13).

ARRANQUEN ELS ENTRENAMENTS D’ATLETISME

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha anunciat que una vegada contractada la persona que entrenarà a l’Escola Municipal d’Atletisme d’Ondara, ja han començat els entrenaments d’atletisme, que tenen lloc en el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza. Els dilluns de 17:30 a 19 hores entrenaran les categories infantil i cadet; els dimarts de 16:30 a 17:30, les de benjamí i aleví, i els dimecres de 17:30 a 18:30 hores, grup mixt. Mar Chesa ha indicat que l’Escola Municipal d’Atletisme compta amb 12 persones inscrites, si bé encara queden places lliures aquesta temporada per a aquells xiquets i xiquetes que estiguen interessats a practicar aquest esport. Per a això, poden inscriure’s a l’àrea d’esports, al pavelló municipal.

escola atletisme (1)escola atletisme (4) escola atletisme (6) escola atletisme (7)

Publicado en Actualitat, Esports.