L’ALUMNAT DEL PFQB 2018-19 HA PARTICIPAT EN EL TALLER DE RECICLATGE PROGRAMAT PER L’EMPRESA MUNICIPAL SINMA

PFQB 5 (Novembre 2018)PFQB 1 (Novembre 2018)

Ondara, 08.11.18. L’empresa municipal SINMA, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària d’Ondara, va programar aquest passat dimarts 6 de novembre l’organització del taller de reciclatge “Si recicles pregunta, i si no, també”, que va anar dirigit a l’alumnat del curs 2018-19 del PFQB (Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en Ocupació Domèstica) de l’Ajuntament d’Ondara, i que es va impartir a les instal·lacions del PFQB, al local annex a la residència.

Dins de la iniciativa de SINMA de conscienciació ciutadana, aquesta activitat va estar emmarcada en la campanya “Recicla amb els 5 sentits” que duu a terme la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, junt amb les diferents empreses gestores de residus. Es va tractar d’un taller per a acostar la pràctica del reciclatge a l’alumnat d’aquest programa formatiu, i resoldre els dubtes que tingueren al respecte.

PFQB 2 (Novembre 2018)PFQB 3 (Novembre 2018)

El taller “Si recicles pregunta, i si no, també” té com a eix el treball de tots els contenidors i per tant, tot tipus de residus. Aquesta activitat pretén resoldre dubtes concrets dels participants del taller i, a través d’una presentació multimèdia, oferir-los informació real i actualitzada sobre la gestió d’aquests residus. Des del PFQB s’ha valorat aquesta activitat com “molt productiva, per a concretar i aprendre molt més sobre què, com i perquè reduir, reutilitzar i per últim, reciclar”.

Per la seua banda, el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, ha indicat que aquest taller és una de les iniciatives que impulsa l’empresa municipal SINMA, en la seua intenció de treballar per la conscienciació ambiental, i d’acostar la pràctica del reciclatge als diferents col·lectius de la població.

Publicado en Ajuntament.