CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET – JORNADA 3 NOVEMBRE 2018

IMG-20181107-WA0005 IMG-20181107-WA0006

PREBENJAMÍ

C.B. EL VERGER – EE ONDARA

El dimecres fou un dia important per a les Escoles Esportives de Bàsquet ja que una nova generació de joves jugadors de 5, 6 i 7 anys, els més menuts de l´Escola, jugaven el primer partit de la temporada contra El Verger.

A l´arribar al camp es podien diferenciar dos ambients entre els nostres jugadors: l´il·lusió i nerviosisme dels que jugaven el primer partit de bàsquet de la seva vida per una banda i la seguretat i confiança dels veterans que ja fa, ni més ni menys que un any que juguen a bàsquet i que exercien de guia donant consells i indicacions als nous…

Al llarg del partit els nostres xiquets correren, anotaren, cridaren, animaren i, sobretot, es divertiren. O siga, tot el que ha de passar en un partit entre jugadors d´aquestes edats. Des de l´Escola de Bàsquet desitgem que aquest siga el primer dels moltíssims partits que jugue aquesta nova generació.

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

DENIA BASQUET 07 63 – 37 EEM ONDARA

Jornada complicada per als nostres jugadors que es desplaçaren a la localitat veïna de Dénia per a disputar el seu partit. Els nostre que venien amb un important desgast físic per jugar el dia anterior, eixiren a jugar amb moltes ganes de competir i fer un bon paper, no obstant, als primers quarts tingueren problemes per a eixir de la pressió proposta per l’equip rival. Més endavant, els nostres milloraren considerablement el seu joc i aconseguiren competir demostrant que no existeix una gran diferencia entre els dos equips, arribant a realitzar molt bones jugades basades principalment amb els passes. La reacció arribà tard i el marcador final de partit fou de 63-37 per a l’equip local.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

EEM ONDARA 48- 39 PEGO

El dissabte de bon matí les infantils femenines encetaven la jornada en el pavelló d’Ondara davant l’infantil de Pego. Aquest equip venia de guanyar al conjunt d’Oliva per poca diferència, tot i això, les nostres infantils van eixir al camp molt confiades de fer front a un equip en apariència més feble. El primer quart va ser molt fluix per les d’Ondara anotant només una cistella degut a la bona defensa zonal de les pegolines que no deixaven penetrar a les nostres amb claretat, ja què, l’alçada de les rivals era considerable. El segon quart va ser un despropòsit de errades continues que van fer que les visitans agafaren avantatge en el marcador fins als 15 punts. No va ser fins els últims dos quarts quan les nostres van traure tota la seua tècnica i ADN per fer front al marcador, fent un parcial de 13 a 5 en l’últim quart arribant a empatar el partit en l’últim moment. En arribar a la pròrroga tot va ser diferent, on les nostres infantils van fer quart impecable demostrant que son el millor equip de la lliga i per guanyar-les hi ha que patir de debò. Bé, tres partits amb victòria del tres disputats ens fan somiar amb el lideratge de la lliga sense menysprear a les nostres rivals i no confiar-se de cap equip. Només em queda donar les gràcies als pares i mares que venen cada setmana a gaudir amb aquest equip.

INFANTIL MASCULÍ

NB ALZIRA 42 – 63 EEM ONDARA

Victòria important del nostre infantil masculí fora de casa davant un rival que estava empatat en la classificació fins aleshores. El primer quart fou un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, però a partir d’ací els nostres apretaren la defensa, i tot i errar moltes cistelles fàcils en contraatacs després de robatoris i controlant el rebot defensiu, anaren ampliant la diferència en el marcador progressivament. La segona meitat continuà la mateixa dinàmica que en la primera i a pesar d’una xicoteta relaxació en el sèptim quart per part dels nostres que va fer que els locals retallaren la diferència, però no va perillar el partit en cap moment. Amb aquesta victòria els nostres es col·loquen tercers de la classificació sols per darrere dels dos grans favorits del grup en aquesta lliga N2.

CADETS

CADET FEMENÍ

CB ALBERIC 43 – 37 EEM ONDARA

El dissabte de matí les nostres cadets van anar a Alberic a competir per la segona plaça de la lliga. A pesar d’haver-se mentalitzat, les xiques ondarenques no estaven encertades ni en atac ni en defensa. Així i tot, el partit pareixia anar a favor del conjunt ondarenc que anava guanyant de déu al finalitzar els cinc primers minuts després del descans però un terrible sisè quart, amb un parcial de 18 a 2 per a les d’Alberic, va canviar l’enfocament del partit. Els últims deu minuts van ser molt intensos però no es va poder aconseguir la victòria.

El proper encontre serà en Ondara contra el Paidos Dènia el pròxim dissabte. Esperem aconseguir ahí la tercera victòria!

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ

EEM ONDARA 39 – 57 C.B. ROLSER PEDREGUER

Partit molt competit el que tingué lloc al pavelló d’Ondara el passat dissabte, on les nostres juvenils s’enfrontaven al Pedreguer. L’equip continua amb els problemes de lesions de moltes jugadores i es presentaven al partit amb tan sols 7 jugadores, 3 d’elles cadets amb un considerable desgast físic degut al seu partit previ. No obstant això el partit estigué molt competit en tot moment, al primer quart les nostres eixiren un poc desconcentrades la qual cosa provocà un parcial de 2 a 16 en el primer quart però amb bon joc. En el segon quart es realitzà una remuntada espectacular per part de les nostres, atacant la zona plantejada de l’equip rival amb cistelles ben elaborades i amb un joc molt bonic de vorer arribant al descans a tan sols 1 punt per baix. En el tercer quart la dinàmica fou la mateixa, amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips la qual cosa porta el partit a decidir-se a l’últim quart. En aquest quart decisiu, les nostres començaren prou encertades arribant a posar-se 2 punts per dalt en el marcador, però per circumstàncies de partit, entre la expulsió de dos de les nostres jugadores importants i el desgast de les jugadores cadets, la zona se’ls va atragantar no permitent cistelles fàcils i que l’equip visitant aprofità per a realitzar contraatacs fàcils arribant al marcador final de 39-57 que no reflexa la realitat del partir. Agrair a la jugadores el seu esforç en un partit molt bo per la seua part i animar que segueixen treballant a pesar del resultats.

Publicado en Esports.