ONDARA HABILITA UN ACCÉS DE VIANANTS PER AL NOU APARCAMENT DE L’AV. DOCTOR FLEMING

L’Ajuntament millora així l’accés a aquesta zona d’aparcament, de cara a la celebració de la Fira de Fires que comença aquest dissabte 10 de novembre

acces peatonal parking doctor fleming (1)

Ondara, 06.11.18. L’Ajuntament d’Ondara ha habilitat un nou accés de vianants perquè els usuaris puguen accedir amb més seguretat a la zona d’aparcament públic i gratuït, amb capacitat per a 140 vehicles, ubicada a l’Av. Doctor Fleming, a l’entrada nord al nucli urbà. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de les Regidories d’Urbanisme i de Via Pública (dirigides respectivament per Francesc Giner i Pere Picornell), ha realitzat en les últimes setmanes les obres necessàries per a dotar, a aquesta zona d’aparcament, d’un accés de vianants segur. S’ha ampliat el voral; col·locat un muret i formigó (abans era de terra), i s’ha pintant de roig la zona de vianants. També s’han col·locat separadors amb la calçada. Les obres han inclòs la connexió d’aquest accés amb la vorera existent a l’Avinguda Doctor Fleming.

treballs previs (4)treballs previs (3)

treballs previs (2) treballs previs (1)

Aquest matí, l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i els Regidors d’Urbanisme i Via Pública, Francesc Giner i Pere Picornell, han visitat les actuacions realitzades per la Brigada Municipal, i han recalcat que l’obra està acabada just per a l’inici de la Fira d’Ondara 2018 (que se celebra del 10 al 25 de novembre). Es preveu que aquest aparcament, que es va posar en marxa aquest passat estiu per a les Festes de Sant Jaume, compte amb una gran quantitat d’usuaris durant les pròximes setmanes degut a la celebració de la Fira, i al muntatge de la fira d’atraccions al carrer Nacions Sense Estat.

treballs previs 2 (4) treballs previs 2 (5)

L’aparcament en qüestió és la parcel·la situada a mà esquerra en l’eixida nord del nucli urbà cap al Verger. Està a l’avinguda Doctor Fleming, just davant del MasyMas. En total, disposa de 140 places. Les obres realitzades milloraran l’accés dels vianants a aquest aparcament en aquestes dates de gran afluència. A més, i de cara a la Fira d’Ondara 2018, l’Ajuntament d’Ondara ha recordat els altres aparcaments públics gratuïts existents al municipi. Al final del carrer Doctor Barraquer (després de l’encreuament amb el carrer Blasco Ibáñez) es va habilitar un aparcament amb capacitat per a 40 vehicles. També està l’altre aparcament de l’Avinguda Doctor Fleming, a l’eixida cap al Verger a mà dreta, (passat el MasyMas); altres dos amb capacitat per a 130 vehicles a un costat i a l’altre de l’Avinguda Adolfo Suárez (la circumval·lació urbana que va des de la rotonda del Xopar fins al pont del Verger); a més dels aparcaments urbans; un amb 50 places al carrer Picasso, i un altre amb 80 places a la Ronda Generalitat (final de la O-30). A aquestes places cal sumar les de l’aparcament de la piscina i pavelló, amb capacitat per a altres 80 vehicles.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.