FIRA GASTRONÒMICA A LA FIRA DE FIRES D’ONDARA 2018 – CONEIX ELS NEGOCIS PARTICIPANTS I ELS SEUS MENÚS DE FIRA

FiraGastrono_mica_Ondara'18

La Fira Gastronòmica 2018 tornarà a desenvolupar-se durant els tres caps de setmana de la XXXIII Fira de Fires d’Ondara (10-11 de novembre, 17-18 novembre i 24-25 novembre), en els propis establiments participants. En aquesta edició participaran dotze negocis de restauració d’Ondara en la proposta, que estaran connectats mitjançant un “trenet” que efectuarà una ruta circular, portant als clients de local en local perquè puguen gaudir dels plats i tapes més saborosos, i d’un menú degustació especial de Fira, que inclourà amb com a element en comú la pansa o la taronja.

Els bars i restaurants que participen en la Fira Gastronòmica 2018 són: Bar Plaça de Bous, Café Bar Sendra, Il Fratelli La Nonna , Bar Rte La Parada (Euro), Rte Valero, Hotel Ramis, Tasta’m, Rte Taurino, Bar La Xata, Bar la Andaluza, Lo de Salvador i Pizzeria Rabbit.

Des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica s’ha editat aquest fullet específic de la Fira Gastronòmica 2018:

FulletFira_GastroOndara’18_DOBLES

Bon profit!

REGIDORIA DE TURISME I PROMOCIÓ ECONÒMICA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.