ELS ENTRENADORS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA REBEN FORMACIÓ SOBRE PREPARACIÓ FÍSICA A CÀRREC DE PEDRO ESPINOSA

formacio entrenadors (1) formacio entrenadors (2)

Ondara, 06.11.18. Aquesta temporada, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Mar Chesa), amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’oferta de les Escoles Esportives Municipals, ha posat en marxa com a novetat la formació específica en preparació física per a tots els entrenadors de les escoles esportives municipals, a càrrec de l’entrenador personal Pedro Espinosa. La intenció és formar entrenadors i monitors en l’àmbit de la preparació física, per a assegurar una pràctica sana i segura per a tots els xiquets i xiquetes integrants de les escoles esportives d’Ondara.

El passat 25 d’octubre va tindre lloc la primera sessió de formació amb Pedro Espinosa per als entrenadors de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, que està coordinada per Vicent Moncho. En la sessió, a més de les presentacions i la definició dels objectius, es va abordar el procés de calfament previ a un entrenament i un partit. La xerrada va resultar d’interès per a entendre els distints tipus de calfaments, el seu efecte, així com l’efecte que tenen les estirades com a part del calfament.

Publicado en Esports.