LES PERSONES MAJORS QUE REALITZEN EL CURS DE MEMÒRIA – MENT ACTIVA D’ONDARA COMENCEN EL PROGRAMA DE VOLUNTARIAT A L’INSTITUT

Ondara, 26.10.18. Ahir dijous 25 d’octubre va començar a dur-se a terme de nou el programa de voluntariat que alguns dels participants del taller de memòria-ment activa (impartit per l’Ajuntament d’Ondara) realitzaran al llarg del curs a l’IES Xebic d’Ondara.

aulas majors ies (1)aulas majors ies (2)

Aquest mes d’octubre ha començat a impartir-se el taller de memòria-ment activa, que està impartit per Tere Fullana al Centre Social d’Ondara els dimarts i els divendres. Alguns dels participants en aquest taller, igual que en curs passat, formen part del programa de voluntariat a l’IES Xebic d’Ondara. El començament del programa a l’IES va comptar ahir amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro i la Regidora d’Atenció Social, Mª Carmen Velázquez. A través d’aquest programa, les persones voluntàries participen en grups interactius a l’institut, socialitzant, compartint activitats amb els alumnes, i mostrant-los com treballar en grup. És el tercer any consecutiu en què es desenvolupa aquest programa de voluntariat de persones majors a l’institut, la resposta del qual és molt positiva a nivell social, tant per als alumnes de l’institut com per als voluntaris, que es consoliden en la seua gran validesa per a la societat.

aulas majors ies (3) aulas majors ies (4)

aulas majors ies (5) aulas majors ies (6)

Des de l’Ajuntament d’Ondara es valora de forma molt positiva els diversos cursos i activitats en grup, dirigits a les persones majors, que s’imparteixen al Centre Social durant aquesta temporada, amb la finalitat de millorar l’estimulació cognitiva, l’activitat física o les habilitats manuals de les persones majors; unes propostes que serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.