TORNEN A IMPARTIR-SE ELS TALLERS COEDUCATIUS PER A L’ALUMNAT DEL CEIP SANCHIS GUARNER

tallers coeducacio (1) tallers coeducacio (2)

S’impartiran a 220 alumnes de 1r, 2n i 3r de primària amb l’objectiu de trencar amb els estereotips de gènere i educar en igualtat

Ondara, 26.10.18. La Regidora d’Igualtat d’Ondara, Raquel Mengual, ha informat que ja han començat a impartir-se els tallers coeducatius al CEIP Sanchis Guarner, impartits per l’observatori d’Igualtat de la Uned, a través de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara.

Es tracta del tercer any consecutiu en què la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, a iniciativa de la Comissió d’Igualtat, ofereix aquests tallers per a l’alumnat. Aquests tallers s’estan realitzant en horari lectiu per a un total de 220 alumnes, dels cursos de 1r, 2n i 3r de primària del Sanchis Guarner.

Segons ha avançat Raquel Mengual, aquests tallers tenen molt bon resultat i són molt eficaços per a avançar en l’àmbit de l’educació en la igualtat i per a trencar amb els estereotips sexistes en àmbits com el professional, per exemple.

Aquests tallers són una ferramenta de suport als centres educatius en promoció de la Igualtat entre xiquetes i xiquets. La finalitat és contribuir a la igualtat real entre xiquets i xiquetes. La realització de dinàmiques coeducatives i de foment de la Igualtat és imprescindible per a potenciar una actitud crítica des de la infància. Els objectius d’aquests tallers són entendre la coeducació com a part de la nostra vida, en igualtat de drets i oportunitats; valorar els jocs i joguets que desenvolupen actituds que potencien els valors en les relacions d’igualtat i respecte a les diferències; i dotar l’alumnat de les ferramentes necessàries perquè siguen capaços de detectar per si mateixos prejuís i estereotips de gènere en qualsevol context.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.