L’ALUMNAT DEL PFQB D’ONDARA REALITZA EL CURS PER A OBTINDRE EL CARNET DE MANIPULADOR D’ALIMENTS

Carnet manipulació aliments 2018-2019

 

Ondara, 26.10.18. El Programa Formatiu de Qualificació Bàsica en Ocupació Domèstica que imparteix l’Ajuntament d’Ondara durant el curs 2018-2019 va iniciar les classes el passat 20 de setembre amb 13 alumnes.

Hui divendres 26 d’octubre, Consuelo Leyda, dietista i nutricionista del Centre dietètic i nutricional de Gata, ha impartit a l’alumnat el curs de Manipulació d’Aliments, perquè l’alumnat tinga els coneixements bàsics per poder realitzar els mòduls de formació específica relacionats amb productes culinaris i la posterior Formació en centres de treball que realitzaran el tercer trimestre en empreses relacionades en l’alimentació, com són restaurants, bars, hotels i residències.

 

 

Publicado en Ajuntament.