LA REGIDORIA D’AGRICULTURA D’ONDARA INFORMA DELS SEMINARIS GRATUÏTS PER A AGRICULTORS QUE SE CELEBRARAN AL NOVEMBRE A LA CASA DE CULTURA

Ondara, 23.10.18. La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, informa que el proper mes de novembre de 2018 se celebraran a la Casa de Cultura d’Ondara uns quants seminaris impartits per la «Unión de Pequeños Agricultores y Ganaderos”. Tots els cursos són gratuïts i van dirigits a productors i productores agràries, personal d’empreses de venda directa de productes locals i/o treballadors d’empreses agroalimentàries. Les persones interessades poden inscriure’s en l’oficina ADL d’Ondara (planta baixa de l’Ajuntament, telèfon 965766250 o per correu adl@ondara.org ).

El primer dels seminaris s’impartirà el dimarts 6 de novembre de 17 a 21 hores a la Casa de Cultura i es titula: “Seminari de malherbologia i cobertes verds: Un enfocament agroecològic”.

FICHA5_CAST_UPA-PV_01

El segon seminari s’impartirà el dimarts 13 de novembre de 16 a 18 hores a la Casa de Cultura d’Ondara . Es tracta del “Seminari sobre l’abandó de terres i estructures agràries”.

FICHA10_CAST_UPA-PV_01

La tercera acció formativa serà un seminari – xerrada a celebrar el dimarts 20 de novembre a la Casa de Cultura d’Ondara de 17 a 21 hores “Xerrada sobre seguretat i higiene en l’entorn agroalimentari”, en què es tractaran els canvis normatius que han ocorregut en les lleis de seguretat i higiene al voltant de l’activitat agrària.

FICHA2_CAST_UPA-PV_01

L’últim dels seminaris del mes de novembre s’impartirà en dos dies; dilluns 26 i dimarts 27 de novembre, de 17 a 20 hores a la casa de Cultura. És el seminari de ferramentes de venda directa per als i les productors/es. S’identificaran ferramentes innovadores per a la venda directa dels productes, com per exemple vendes online, vendes a peu de camp o a través de canals curts de distribució. S’explicaran els beneficis nutricionals dels productes ecològics de temporada com a estratègia de venda i principis del màrqueting de productes de proximitat i ecològics.

FICHA14_CAST_UPA-PV_01

Des de la Regidoria d’Agricultura s’anima a les persones dedicades a la producció agrícola, personal d’empreses de venda directa de productes locals i/o treballadors d’empreses agroalimentàries, a inscriure’s i participar d’aquestes interessants accions formatives gratuïtes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.