L’AJUNTAMENT D’ONDARA REP LA RESOLUCIÓ DE CONSELLERIA PER LA QUAL ES CONCEDEIX 92.235 EUROS PERQUÈ EL TRAM DE 2-3 ANYS DE L’ESCOLETA INFANTIL MUNICIPAL SIGA GRATUÏT PER A LES FAMÍLIES USUÀRIES

En el tram d’1-2 anys el bo infantil es concedeix a 16 usuaris amb un import total de 14.050 euros per aquest curs escolar 2018-19

Ondara, 23.10.18. L’Ajuntament d’Ondara ha rebut la notificació oficial de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports amb la resolució de la convocatòria definitiva del bo infantil per a l’alumnat de 2-3 anys de les Escoles Infantils Municipals curs 2018-2019. L’Escoleta Infantil Municipal d’Ondara rebrà un total de 92.235 per a les tres unitats en funcionament del tram 2-3 anys en aquest centre educatiu municipal, segons consta en la resolució remesa al consistori d’Ondara.

Cal recordar que aquest curs, la matrícula i l’assistència és gratuïta en el tram de 2-3 anys, tal com contempla la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports (el menjador i el material queden exclosos d’aquesta gratuïtat). Ara, la Conselleria ha notificat la quantia total de la subvenció perquè aquest tram siga gratuït en l’Escoleta Infantil Municipal d’Ondara.

D’altra banda, pel que fa al bo infantil en el tram d’1-2 anys, Conselleria ha notificat a l’Ajuntament d’Ondara que la quantia és de 14.050 euros, mitjançant bo nominal que es concedeix a 16 dels/les alumnes sol·licitants aquest curs escolar, amb quanties (de bo infantil) que van de 70 a 120 euros mensuals en funció de cada cas.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.