LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA S’ADHEREIX AL CIRCUIT “ESPANTA LA POR!” DEL MUSEU VALENCIÀ D’ETNOLOGIA AMB MOTIU DE FER MÉS VALENCIANES LES CELEBRACIONS DE HALLOWEEN

ÀNIMES

El 31 d’octubre s’oferirà el “Conte de Nit d’Ànimes” teatralitzat titulat “Som valents i tenim por” a la Plaça Major i tallers per a xiquets i xiquetes, a qui s’anima a acudir disfressats

Ondara, 17.10.18. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha gestionat l’adhesió de la Biblioteca Municipal d’Ondara al circuit “Espanta la por! 2018 Per Tots Sants, monstres valencians”. Es tracta d’un projecte global per a redescobrir els monstres valencians, organitzat per la Biblioteca i el departament de Didàctica del Museu Valencià d’Etnologia, que es compon de diferents activitats i propostes didàctiques, per a fer la celebració de Halloween “més nostra” amb activitats i propostes per a xiquetes i xiquets. S’entén, amb aquesta iniciativa, que no hi ha un millor moment al llarg de l’any que al voltant de Tots Sants per a llegir rondalles i llegendes fantàstiques i per a donar a conèixer el nostre imaginari valencià de la por. “Espanta la Por” és un projecte global, on agències i biblioteques públiques, museus locals i entitats interessades, participen i realitzen aportacions per a dialogar, per a créixer en coneixements, en experiència, conservant i difonent el millor del nostre patrimoni immaterial.

A Ondara, la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha anunciat que per al dimecres 31 d’octubre, vespra de Tots Sants, s’oferirà una sessió especial del cicle l’Hora del Conte de la Biblioteca Municipal, amb un conte teatralitzat a la Plaça Major: el “Conte de Nit d’Ànimes”, titulat “Som valents i tenim por”, i un taller d’expressió, a càrrec de Sonia Carrió. També es va a realitzar un taller per a crear divertits i terrorífics poals de llepolies; per això, es recomana als assistents que porten una marraixa de plàstic. El taller va a càrrec de l’AMPA del CEIP Sanchis Guarner. Des de la Regidoria de Cultura s’ha volgut animar a tots els xiquets i xiquetes a què acudisquen disfressats eixa vesprada per a gaudir d’aquesta proposta.

Publicado en Actualitat, Cultura.