NOU “CLUB DE LECTURA” DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA

El Club de Lectura de la Biblioteca Municipal d’Ondara es reunirà el primer dimarts de cada mes a les 17 hores a la Casa de Cultura

Ondara, 18.10.18. La Biblioteca Municipal d’Ondara compta des d’ara i com a novetat amb un Club de Lectura, segons s’ha anunciat des de la Regidoria de Cultura que dirigeix Raquel Mengual. L’objectiu és fomentar l’hàbit lector entre les persones adultes i poder intercanviar opinions sobre llibres i autors/res. 

Aquesta mateixa setmana s’ha celebrat una reunió amb algunes de les persones més lectores de la Biblioteca; una primera presa de contacte per a formar el club. Està previst que el Club de Lectura de la Biblioteca Municipal d’Ondara es reunisca el primer dimarts de cada mes, a les 17 hores, a la Casa de Cultura d’Ondara. La coordinadora del projecte serà la tècnica de Cultura d’Ondara, Ximi Vives, qui ha avançat que es passarà un xicoteta enquesta perquè les persones usuàries diguen el grau de satisfacció de l’ús de la biblioteca, els autors/es i llibres que més els agraden, les activitats que els agradaria fer i les seues propostes.

Les persones interessades a unir-se al Club de Lectura de la Biblioteca Municipal d’Ondara poden acudir a la reunió informativa que se celebrarà el dimarts 6 de novembre a les 17 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, o passar abans per la Casa de Cultura per a inscriure’s. Entre les possibles activitats previstes per a realitzar en el Club de Lectura es troba un viatge en la Biblioteca de València San Miguel de los Reyes; lectures col·lectives, parlar d’un determinat autor, autora o obra; relacionar la literatura amb altres arts com el teatre, el tast del vi, xerrades per part d’algun autor/a, entre altres. A partir del mes de novembre es realitzarà un calendari d’activitats. Des de la Regidoria de Cultura s’ha animat a la ciutadania a formar part del Club de Lectura de la Biblioteca Municipal. 

Publicado en Actualitat, Cultura.