GRAN ASSISTÈNCIA A LA XERRADA SOBRE SALUT MAMÀRIA I A LA INAUGURACIÓ DE LA RUTA DE CARTELLS “SONRÍE, ERES MARAVILLOSA” A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 16.10.18. Ahir dilluns 15 d’octubre van tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara dos esdeveniments relacionats amb la lluita contra el càncer de mama, coincidint que aquesta setmana, el 19 d’octubre se celebra el Dia Contra el Càncer de Mama; un recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia.

xerrada i expo cancer (4)xerrada i expo cancer (1)

Els actes organitzats per l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local d’Ondara de l’AECC, van comptar amb l’assistència de moltes persones veïnes d’Ondara; moltes d’elles, membres de l’Associació. Entre els presents es trobaven l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, així com la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, i representants de la Junta.

La jornada va començar amb la interessant xerrada titulada “Estil de vida i salut mamària” que va anar a càrrec de la Dra. Begoña Patiño i Raquel Ordúñez, Tècnica en mamografies del Centre de Salut Pública de Dénia. Després de la xerrada, es va inaugurar a la sala d’exposicions la mostra de cartells de la ruta de salut mamària “Sonríe, eres maravillosa”.

xerrada i expo cancer (7)xerrada i expo cancer (6)

Amb aquestes activitats es dóna el tret d’eixida per a la cursa solidària d’aquest diumenge 21 d’octubre a Ondara, a benefici de l’AECC. Cal recordar que les inscripcions es poden efectuar en la web de somesport fins al 18 d’octubre. L’eixida és a les 9:30 hores des de del Centre Social, i el recorregut són 4,5 quilòmetres pel pla parcial Tossals, per a corredors i caminants.

xerrada i expo cancer (3)xerrada i expo cancer (2)

Publicado en Actualitat, Cultura.