EL CONJUNT ALEVÍ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA D’ONDARA, CAMPIÓ DE LA 1a FASE DE LA LLIGA INTERCLUBS

gimnastica (3) gimnastica (2)

Ondara, 15.10.18. El passat diumenge 14 d’octubre es va celebrar la 1a Fase de la Lliga Interclubs a Xàbia. Va participar el conjunt aleví de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, que es va estrenar en aquest nivell. El conjunt aleví està integrat per Alma Llobell, Paula Vives, Emma Almiñana, Mireia Pons, Ana Monedero i Aina Server.

Van realitzar dos passes molt ben executats i amb la suma de les notes, es van proclamar campiones d’aquesta primera fase la Lliga Interclubs. Ara seguiran treballant per a la segona fase, que se celebrarà al novembre. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a l’equip per aquest gran començament de temporada.

gimnastica (1)gimnastica (4)

Publicado en Esports.