TRES PILOTARIS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA REBEN ELS DIPLOMES QUE ELS ACREDITEN COM UNS DELS MILLORS EXPONENTS DEL PROGRAMA DE TECNIFICACIÓ 2018

tecnificacio pilotaris ondara (1)tecnificacio pilotaris ondara (6)

Raül Blasco i Andreu Mas en tecnificació d’escala i corda, i Josep Chesa en tecnificació de raspall

* Font i fotos: Federació de Pilota Valenciana*

Tres joves pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara van rebre els diplomes que els acrediten com uns dels millors exponents del programa de Tecnificació 2018, una iniciativa desenrotllada per la Federació de Pilota Valenciana (FPV) i impulsada per la Fundación Trinidad Alfonso (FTA). Es tracta de Raül Blasco i Andreu Mas en tecnificació modalitat escala i corda, i Josep Chesa en tecnificació de raspall.

tecnificacio pilotaris ondara (3)tecnificacio pilotaris ondara (5)

tecnificacio pilotaris ondara (2)

«Les promeses més destacades de la Pilota Valenciana van rebre divendres passat 5 d’octubre els diplomes que els acrediten com els millors exponents del programa de Tecnificació 2018, una iniciativa desenrotllada per la Federació de Pilota Valenciana (FPV) i impulsada per la Fundación Trinidad Alfonso (FTA). L’escenari de la primera edició del lliurament dels diplomes va ser EDEM Escuela de Empresarios, fundació que té com a principal objectiu formar empresaris, directius i emprenedors, i fomentar el lideratge, l’esperit emprenedor i la cultura de l’esforç.

Este acte de reconeixement a 19 xiques i 57 xics, amb edats compreses entre els 15 i els 23 anys,va comptar, entre altres,amb la presència de la Directora de la FTA, Elena Tejedor, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el responsable d’Orientació Universitària d’EDEM, Javier Cerverón, i el director General de l’Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya.

Tampoc va voler perdre’s la gala el pilotari Puchol II, que va exercir de “padrí” dels diferents components que integren el programa de tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana: els joves esportistes, els seus tècnics – Álvaro, Fageca, Pigat II i Moro-, o els representats dels ajuntaments que acullen les diferents escoles de Pilota Valenciana, com ara Pedreguer, Massalfassar, Genovés i Petrer, entre altres».

FedPiVal

Publicado en Esports.