LA I CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA A BENEFICI DE l’AECC SE CELEBRARÀ EL 21 D’OCTUBRE

 

  • Per a caminants i corredors, hi haurà un circuit urbà de 4,5 km pel Pla Parcial Tossals

  • En el patrocini de la cursa han col·laborat 160 empreses locals i comarcals

Ondara, 10.10.18. Aquest matí ha sigut presentada a la Casa de Cultura d’Ondara la I Cursa Solidària a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que se celebrarà el diumenge 21 d’octubre, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local de l’AECC, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara. En la presentació de l’esdeveniment esportiu solidari han participat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el representant del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner; i representants de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert (presidenta), Àngels Vives (vicepresidenta), i Toni Galiano, Rovi Noguera i Pepa Bordes (membres de la junta).

presentacio cursa solidaria

L’Alcalde, José Ramiro, ha agraït el gran esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització de la cursa, així com ha expressat el seu agraïment a totes les persones que col·laboren, tant negocis i empreses, com inscrits per a participar en la carrera. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha explicitat el suport del seu departament a la iniciativa impulsada per la Junta Local, i ha agraït la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara. Ha aprofitat per a indicar que ja hi ha persones inscrites (de moment, hi ha més de 130 persones inscrites, si bé s’espera arribar al miler de participants).

La Junta Local d’AECC s’ha bolcat en l’esdeveniment i ha aconseguit la col·laboració, mitjançant patrocini, de 160 empreses locals i comarcals, que han posat el seu gra d’arena i contribuït econòmicament en la cursa solidària. La presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, ha agraït a tots ells la seua aportació i ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en la carrera solidària. Ha recalcat l’agraïment a la Regidoria d’Esports per possibilitar que la cursa siga una realitat.

Segons ha detallat el representant del Club d’Atletisme, Pep Giner, l’eixida de la I Cursa Solidària d’Ondara serà a les 9:30 hores del diumenge 21 d’octubre des del Centre Social d’Ondara; l’arribada també serà al Centre Social. Són 4.500 metres de recorregut per circuit urbà, tant per a caminants com per a corredors. La cursa transcorrerà pel pla parcial Tossals. Les inscripcions es poden efectuar en la web de www.somesport.com fins al 18 d’octubre. El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. El repartiment de dorsals serà el mateix diumenge 21 d’octubre des de les 8 hores en el Centre Social. La cursa per a caminants està oberta a totes les persones que puguen completar els seus 4,5 km de recorregut. Per a corredors, serà a partir dels 16 anys, i hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. Les mil primeres persones inscrites rebran una camiseta commemorativa de la cursa.

Per a animar la cursa, s’oferirà “zumba”, a càrrec de la professora Esther Calatayud (dels cursos de cultura que ofereix l’Ajuntament d’Ondara). 10 minuts abans de l’eixida hi haurà calfament, i en acabar la cursa s’oferirà una classe de zumba als participants, segons ha confirmat Mar Chesa.

Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a participar en aquesta iniciativa de caràcter solidari.

Cursa Solidària AECC Ondara 2018_01

 

Publicado en Actualitat, Esports.