COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – I CURSA SOLIDÀRIA AECC – 21 OCTUBRE 2018

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de la I Cursa Solidària contra el càncer, a benefici d’AECC, el proper diumenge 21 d’octubre, estarà prohibit l’estacionament des de les 07:00 hores al carrer Botànic Cabanilles, entre l’Av. Marina Alta i el C/ Rei Jaume I. Així mateix, la circulació romandrà restringida per tota la zona fins la finalització de la cursa.

A més a més, per aquells carrers de la població per on transcórrega la cursa també estarà prohibit l’estacionament a partir de les 08:00 hores, quedant restringida la circulació per aquests carrers mentre l’esdeveniment estiga desenvolupant-se.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.