NOVA IMATGE PER AL LLIT DEL RIU ALBERCA AMB LES PINTURES REALITZADES PELS JOVES D’ONDARA

xiquetsWhatsApp Image 2018-10-08 at 08.10.13(2)

Els participants van crear ahir pintures murals realitzades amb esprais al llit del riu Alberca, dins del projecte impulsat per la Regidoria de Joventut

tu q pintes2018 - (1)tu q pintes2018 - (17)

riu viu II (1)riu viu II (2)

fotos riuviu (1)fotos riuviu (2)fotos riuviu (3) fotos riuviu (4) fotos riuviu (5)

Ondara, 08.10.18. Xiquets/tes i joves van gaudir ahir d’un matí en què van donar regna solta a la seua creativitat per a participar en el projecte “Un Riu Viu II. Expressions plàstiques a l’aire lliure”, sota el lema “Jove! Tu què pintes?” de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara. Els participants van crear, amb esprais, les seues pròpies expressions plàstiques a l’aire lliure en el llit del riu Alberca al seu pas pel nucli urbà, en una jornada marcada per l’alta assistència (unes 150 persones) i pel seu caràcter lúdic i festiu. És la segona edició d’aquesta iniciativa, que ja es va celebrar per primera vegada a l’octubre de 2016.

tu q pintes2018 - (12)tu q pintes2018 - (13) tu q pintes2018 - (6)tu q pintes2018 - (4)

Els integrants de Larouch Art de Carrer van supervisar i van ajudar els joves artistes en l’execució de les seues obres. Els murals, realitzats durant tot el matí (de 9 a 14 hores) d’ahir diumenge 7 d’octubre al llit del riu, han omplit de colorit i han dotat d’una nova imatge al riu Alberca al seu pas pel nucli urbà, els murs del qual s’havien pintat prèviament de blanc per la Brigada Municipal per a poder acollir aquests murals.

tu q pintes2018 - (8)tu q pintes2018 - (9)

Van ser molts els i les joves de 12 a 35 anys que van participar; 11 d’ells havien presentat prèviament el seu esbós amb la seua idea de mural. En l’activitat, se’ls van proporcionar els esprais i tot el material necessari, amb la col·laboració de Marina Color, Servicolor i Montana Colors. A més, també es van unir a la mostra molts més participants, acompanyats pels seus familiars, que van usar per a pintar les plantilles de Larouch. Els murals que s’han pintat han comprés una temàtica molt eclèctica.

tu q pintes2018 - (3) tu q pintes2018 - (2)

L’Alcalde d’Ondara i Regidor de Joventut, José Ramiro, ha expressat la seua satisfacció per la grata resposta que ha tingut aquesta proposta, que ha resultat ser molt participativa, i per la gran creativitat i imaginació que s’observa en les obres. Així mateix, ha recalcat que el llit del riu Alberca es converteix en un espai per a continuar realitzant aquest tipus d’activitats a l’aire lliure, amb l’objectiu de centralitzar les expressions artístiques dels joves, perquè acudisquen a aquest lloc i no a un altre tipus de façanes o parets per a plasmar les seues obres. Per a la realització de la iniciativa “Un Riu viu II”, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara ha comptat amb una subvenció de 1.409,88 euros concedida per la Diputació Provincial d’Alacant.

pinturesniños grafitu q pintes2018 - (19)

tu q pintes2018 - (16)tu q pintes2018 - (15)

tu q pintes2018 - (10)tu q pintes2018 - (11)

tu q pintes2018 - (5)tu q pintes2018 - (14)

riu viu II (3) riu viu II (4)

riu viu II (5)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.