CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 6 OCTUBRE 2018 – JUNIOR MASCULÍ

IMG-20181008-WA0000

JUNIOR MASCULÍ

E.E. ONDARA 56 – 52 C.B. OLIVA

Després de realitzar una molt bona pretemporada, on s´aconseguí ascendir per a jugar en categoria Preferent i arribar a disputar les semifinals de la Lliga Valenciana, per fi començà la lliga 2018-19 per al nostre equip junior. L´equip ondarenc està format per 11 joves de primer any i hauran de competir en una lliga complicada amb equips de gran nivell i més experiència però de segur que ens donaran moltes alegries com ho ha fet aquesta generació del 2002 al llarg dels últims anys.

El primer partit de lliga fou molt difícil i els de la Marina Alta no estigueren gens encertats en atac, fallant moltes cistelles fàcils davall l’anella. Aquestes errades, a més, feia que la desconfiança s´apoderés dels nostres jugadors que no jugaren gens fluids en els 3 primers quarts. Menys mal que la defensa dels nostres sempre està a gran nivell i això permeté que els d´Oliva no s´escaparen a molta distància en el tanteig. Així i tot, el primer quart s´acabà 12-17 i el segon 13-15 arribant al descans amb un desavantatge de 7 punts.

Al descans es parlà de millorar en atac però el tercer quart no canvià massa el paisatge, acabant 12-11 i 6 punts davall a falta sols dels últims 10 minuts.

Però una cosa han de tenir clara tots els que vagen a veure enguany a l’equip junior i és que tenen molt d´orgull i no es rendeixen mai i així ho demostraren en l´últim quart on realitzaren el millor joc de tot el partit en atac encistellant des de totes les distàncies i defenent intensament per a què els d´Oliva no saberen què fer en atac. L´ últim quart acabà amb un parcial de 19-9 per als ondarencs que s´endugueren la primera victòria de la temporada patint i lluitant molt.

Per Ondara jugaren i anotaren: Jordi, Arnau, Pere (2), David (8), Pau (11), Vicente, Joan (5), Adrian, Rubén (6), Héctor (8), Nicola (2) i Sergi (14).

Publicado en Esports.