EL 50è ANIVERSARI DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA ES VA COMMEMORAR AMB UN COMPLET PROGRAMA D’ACTES DEL 22 AL 29 DE SETEMBRE 2018

3.000 xiquets i xiquetes de la comarca van participar en la jornada d’educació viària

El dissabte 22 de setembre es va celebrar la Jornada d’Educació Viària en el Parc Comercial Portal de la Marina. Una festa de l’Educació Viària, per a la celebració de la qual es van convidar a tots els col·legis de la comarca. La Jornada va comptar amb tallers de les Policies Locals de la Marina Alta. També van participar en l’esdeveniment Creu Roja, la Fundació Funcovial, DGT i Bombers. En el recinte es va instal·lar un parc d’educació viària, tallers de pinta cares, carnet de xiquet policia, unflables, taller de 112, tallers de l’auto de papà, exposició dels vehicles que acudeixen en les emergències, taller de reparació de bicicletes i el taller de simulador de bolcada, on es podia percebre la sensació d’una bolcada en cas d’accident. Tot això, acompanyat pels protagonistes de la Patrulla Canina, que es van fer fotos en el photocall que havia instal·lat. La valoració de l’organització és d’èxit rotund; es va poder comptabilitzar la visita de més de 3.000 xiquets de la comarca.

policia 3policia 6 policia 5policia 4 policia 1

I Marató solidària de donació de sang aconsegueix 97 donacions

El dimarts 25 de setembre va tenir lloc la I Marató Solidària de donació de sang al Centre Social d’Ondara. L’objectiu era aconseguir 100 donacions, 2 per any d’aniversari de la policia local. Al final, les donacions van ser 97 efectives (que van passar pel facultatiu); unes 15 les persones que no van poder donar i 4 persones que van arribar tard. Es va aconseguir l’objectiu en nombre de donants, i a més, van ser 19 els nous donants.

policia 10policia 9 policia 11

Torneig de pàdel i futbol sala per a policies

El dijous 27 de setembre el protagonisme va recaure en l’esport, amb un torneig de pàdel i un de futbol sala al pavelló d’Ondara, en els que van participar policies locals de Finestrat, Dolores, Gandia, La Font d’Encarrós, Oliva, Pego, El Verger, Dénia, Ondara i un equip de CNP Dénia. La jornada va servir per a practicar esport i al mateix temps per a gaudir d’un dia de convivència, i de posada en comú de vivències i experiències entre els col·lectius policials.

policia 12policia 13 policia 15 policia 14

Jornada tècnica per a professionals de les forces de seguretat

El divendres 28 de setembre, la jornada tècnica dirigida als professionals dels cossos i forces de seguretat va comptar amb una alta assistència en l’Auditori Municipal d’Ondara. La jornada va ser inaugurada pel Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, i la Subdelegada del Govern a Alacant, Araceli Poblador. La jornada va comptar amb la participació de ponents d’anomenat prestigi en tot el territori espanyol, que van abordar temàtiques relacionades amb noves tecnologies; el terrorisme jihadista; la mediació i les claus de la motivació en la qualitat dels serveis policials. Es va instal·lar una carpa amb material i programes informàtics d’última generació, i es va sortejar una tablet entre els assistents al final de la jornada.

jornada tecnica policia (3)jornada tecnica policia (2) jornada tecnica policia (1)

Acte institucional amb lliurament de condecoracions i distincions

El dissabte 29 de setembre, últim dia dels actes commemoratius, a la vesprada es va celebrar a l’Auditori la jornada institucional, que va estar presidida per José Mª Angel Batalla, Director i màxim referent en l’Agència de seguretat i resposta a les emergències AVSRE. En l’acte es va posar en valor el treball dels components de la Plantilla de la Policia Local d’Ondara; es va homenatjar als que han pertangut i pertanyen a aquesta plantilla, així com es va tindre un especial i emotiu record als companys que no estan ja entre nosaltres. Es van lliurar també els honors i distincions als Agents en actiu, i a aquelles persones que d’alguna manera han destacat en el quefer diari de la Policia Local d’Ondara. En finalitzar, es va oferir als assistents un vi d’honor.

acte policia local institucional (3)acte policia local institucional (6) acte policia local institucional (2)acte policia local institucional (10) acte policia local institucional (8)acte policia local institucional (7) acte policia local institucional (14) acte policia local institucional (12)

El sopar de gala benèfic va aconseguir recaptar 1.250 euros per a la Residència

El punt final als actes commemoratius del 50è aniversari de la Policia Local d’Ondara ho va posar el I Sopar de Gala benèfic, en l’Hotel Restaurant Ramis d’Ondara. Es van recaptar 1.250 euros a benefici de la Residència Mare de Déu de la Soledat.

policia 27

Des de l’organització s’ha agraït la seua contribució a totes les persones que han fet possible aquest 50 aniversari de la Policia Local d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.