SINMA EFECTUA LA NETEJA INTEGRAL DE L’ENTORN DEL PARC COMERCIAL D’ONDARA

Espai 1 (abans)Espai 1 (després) Espai 2 (abans)Espai 2 (després)

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania perquè no s’utilitzen llits, séquies i cunetes com a abocadors

Ondara, 03.10.18. L’empresa municipal SINMA, encarregada del servei de la gestió de residus i neteja viària, ha dut a terme recentment les labors de neteja i millora dels espais de l’entorn del parc comercial. Es tracta d’una actuació realitzada la setmana passada i emmarcada dins de les tasques de neteja i manteniment periòdic que desenvolupen els serveis municipals d’Ondara en les zones peri urbanes.

En concret, els operaris de SINMA han actuat en tota la zona posterior del parc comercial (cap a Pamis), en les cunetes, les séquies, llits i pont sota l’AP7. De cara a la temporada de riuades, s’ha constatat el comportament incívic d’algunes persones, que deixen depositats tot tipus de restes, inclosos pneumàtics, en zones com a séquies, amb el perill que això comporta en cas de possible avinguda d’aigua. A més, s’han retirat palets de fusta, runes, restes verdes i de poda, i tot tipus de deixalles en les zones en què s’ha realitzat la neteja. És la segona vegada enguany que des de SINMA es realitza la neteja de l’entorn del parc comercial.

Espai 4 (abans)Espai 4 (després) Espai 5 (abans) Espai 5 (després)

Espai 3 (abans)Espai 3 (després)

Des de l’empresa municipal es fa una crida a la ciutadania amb l’objectiu que utilitze el punt de recollida del carrer Tomás Edison, que està obert de dilluns a dissabte de 7:30 a 13 hores.

El regidor d’Urbanisme i delegat de SINMA, Francesc Giner, ha aprofitat la realització d’aquestes actuacions per a recordar a la ciutadania la necessitat de no embrutar les zones comunes, i per a demanar la col·laboració veïnal amb l’objectiu de mantindre en bones condicions aquests espais públics.

00 - Foto camió 100 - Foto camió 2

Publicado en Actualitat, Ajuntament.