134 PARTICIPANTS EN L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA TEMPORADA 2018-19

Fotos Gaspar

* Fotos Gaspar *

 

El dissabte va tindre lloc la presentació oficial dels 10 equips de l’escola de bàsquet

Ondara, 03.10.18. Dissabte passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara temporada 2018-2019; un total de 10 equips en què jugaran 134 participants en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. La presentació va tindre lloc al Pavelló Municipal, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i celebrat en presència de les famílies dels jóvens esportistes. Tots els integrants de l’Escola de Bàsquet van ser presentats oficialment davant d’un pavelló ple de públic que va recolzar als /les esportistes ondarencs i ondarenques en aquest inici de temporada.

Escoles esportives basquet 18-19 0063

Foto Gaspar

Els 10 equips de l’Escola Municipal de Bàsquet, que està coordinada per Vicent Mas, van ser presentats un a u, els entrenadors/res i tots els jugadors i jugadores de cada categoria. L’equip prebenjamí mixt (15 integrants) està entrenat per Pere Giner; mentre que l’equip benjamí mixt, amb 16 jugadors, compta amb Alba Costa com a entrenadora. En l’equip aleví B mixt juguen 16 alumnes entrenats per Alba Costa. L’aleví masculí A, amb 11 xiquets, està entrenat per Xavier Garcia. L’infantil femení, amb 12 xiquetes, compta amb Toni Carrió com a entrenador. Sergio López és l’entrenador de l’infantil masculí, amb 15 jugadors. L’equip cadet masculí compta amb 11 jugadors, entrenats per Sergio López. El cadet femení té 15 jugadores, dirigides per Lluís Fornés. L’equip júnior masculí, entrenat per Pere Giner, compta amb 12 jugadors. I el júnior femení compta amb 11 jugadores entrenades per Xavier Garcia. A tots ells, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el coordinador de l’Escola de Bàsquet, Vicent Mas, els han desitjat molta sort per a la nova temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.