L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA COMPTA AQUESTA TEMPORADA 2018-2019 AMB 212 PARTICIPANTS

Escoles esportives futbol 18-19 0119

* Fotos Gaspar *

El divendres van ser presentats oficialment els 13 equips de l’Escola de Futbol en un acte celebrat al Poliesportiu Municipal en presència de les famílies

Ondara, 03.10.18. Divendres passat van ser presentats oficialment els equips de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara temporada 2018-2019; un total de 13 equips en què jugaran 212 xiquets i joves en les categories querubí, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. La presentació va tindre lloc al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara, i celebrat en presència de les famílies dels futbolistes. L’Escola Municipal de Futbol d’Ondara està coordinada per Vicent Moncho. Després de la presentació dels equips, es va jugar un partit dels entrenadors i entrenadores contra pares i mares (que va acabar amb un just empat, i que enguany estava motivat amb el lliurament de dos premis a les mares que més temps jugaren i als pares que marcaren els gols).

Escoles esportives futbol 18-19 0144

* Fotos Gaspar *

Escoles esportives futbol 18-19 0116

L’acte de presentació va comptar amb la participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, els quals van aprofitar la presentació per a donar les gràcies als integrants d’aquesta gran escola: els alumnes, les famílies, i els entrenadors. Els 13 equips de l’Escola Municipal de Futbol van ser presentats, i es va anar anomenant a tots els jugadors i entrenadors /es de cada categoria.

Escoles esportives futbol 18-19 0003

En categoria querubí Ondara compta aquesta temporada amb dos equips; l’A amb 18 xiquets i el B amb 11 (entrenats ambdós equips per Inma Llompart); en Prebenjamí hi ha 3 equips; l’A amb 17 xiquets entrenats per Arturo Quiros i Vicent Moncho; el B amb 14 xiquets compta com a entrenador amb Carlos López, i el C amb 13 xiquets entrenats per Daniel Vallalta. En l’equip Benjamí A juguen 17 xiquets amb Jaume Valero d’entrenador; en el Benjamí B hi ha 19 alumnes amb Jordi Estarca. En l’equip Aleví A juguen 14 xiquets entrenats per Víctor Álvarez; en el B, 14 xiquets entrenats per Antonio Vizuete, i en el C, 13 xiquets amb Julio Bas d’entrenador. Quant al futbol 11, en categoria infantil l’equip, amb 16 jugadors, està entrenat per Omar Mulet. En l’equip Cadet juguen 23 futbolistes entrenats per Borja Serrano, i en l’equip Juvenil hi ha 23 jugadors entrenats per Vicent Canoves. L’equip tècnic es completa amb els entrenaments específics de porters a càrrec d’Aya.

Publicado en Actualitat, Esports.