LES ESCOLES ESPORTIVES D’ONDARA COMPTEN AQUESTA TEMPORADA AMB FORMACIÓ SOBRE PREPARACIÓ FÍSICA PER ALS SEUS ENTRENADORS/ES I FISIOTERÀPIA PER ALS ALUMNES

Ondara, 02.10.18. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Mar Chesa), amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’oferta de les Escoles Esportives Municipals, posa en marxa enguany com a novetat la formació específica en preparació física per a tots els entrenadors/es de les escoles esportives. Aquesta preparació anirà a càrrec de l’entrenador personal Pedro Espinosa. En l’acte de presentació de l’Escola Municipal de Futbol (celebrat divendres passat) va ser presentat Pedro Espinosa, amb l’objectiu de formar entrenadors/es i monitors/es en l’àmbit de la preparació física, per a assegurar una pràctica sana i segura per a tots els xiquets i xiquetes integrants de les escoles esportives d’Ondara.

Escoles esportives futbol 18-19 0134

A més, des de la Regidoria d’Esports s’ha recordat que tots els membres de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara tenen a la seua disposició el servei de fisioteràpia, que es presta per part de la fisioterapeuta Cathy de Bossy els dilluns (al pavelló) i els dijous (al Poliesportiu) de 18 a 19:30 hores. Tots els/les alumnes de qualsevol de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara poden accedir gratuïtament a aquest servei. Per a això, podran avisar als seus corresponents entrenadors i acudir directament a la sala de fisioteràpia. Amb aquest servei, des de la Regidoria d’Esports d’Ondara s’ofereix una prestació específica per a pal·liar aquells danys o molèsties que es puguen haver ocasionat motivats per la pràctica esportiva en les escoles municipals.

Publicado en Actualitat, Esports.