EL TRINQUET D’ONDARA VA ACOLLIR EL DISSABTE LES FINALS DE LA I TROBADA DE PILOTA GROSSA

Artistes”, “Parcent”, “Murla” i “Germán i Moisès” són els campions d’aquest primer torneig d’àmbit autonòmic

Ondara, 01.10.18. El dissabte 29 de setembre, el Trinquet de Pilota Grossa d’Ondara va acollir les finals de la I Trobada de Pilota Grossa, que s’ha disputat durant tot el mes de setembre, organitzada pels Ajuntaments de l’Abdet, el Genovès, Ondara i Parcent, amb la col·laboració de la Coordinació de Pilota Valenciana de la Direcció General d’Esport i la Federació de Pilota Valenciana.

La jornada va comptar amb la presència al Trinquet d’Ondara del Director General d’Esport, Josep Miquel Moya; el Coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner; de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, així com d’autoritats dels pobles participants. Tots ells van explicitar el seu suport i col·laboració per a fomentar la pràctica de la modalitat de Pilota Grossa, a través d’aquest primer campionat d’àmbit autonòmic. En l’intermedi de les quatre finals disputades, es va poder presenciar al Trinquet Municipal una partida de raspall adaptat.

La classificació final de la I Trobada de Pilota Grossa és la següent:

  • Cadets: Campió “Artistes” i subcampió “Kilian i Kiko”

    Campions categoria cadet Artistes de Genovés, replega el premi el regidor d'esports de GenovésSubcampions categoria cadet Kilian i Kiko de l'Abdet

  • Veterans B: Campió “Parcent” i subcampió “Rectoria”

Campions categoria veterans B Parcent, Joju de Parcent i Salvador de Sagra. Subcampions categoria veterans B Retoria

  • Veterans A: Campió “Murla” i subcampió “Jose Angel i Moisès”

Campions veterans A Jan i Pere de Murla Subcampions categoria Veterans A, Jose Angel i Moisès de Parcent.

  • Sèniors: Campió “Germán i Moisès” i subcampió “Camarasa i Jose Angel”

Campions categoria sènior Germán i Moisès de Parcent Subcampions categoria sènior Camarada i Jose Angel de Parcent

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, van donar l’enhorabona als participants i van recalcar el suport de l’Ajuntament d’Ondara per a continuar fomentant la pràctica de la modalitat de pilota grossa.

tots

Publicado en Actualitat, Esports.