AVUI S’HA RETIRAT EL DEPÒSIT DE GAS DEL PARC TOSSALS

Culmina així la primera fase d’adequació del parc Tossals

Ondara, 01.10.18. Ja han culminat els treballs de la primera fase d’adequació del parc públic Tossals d’Ondara, amb les obres de retirada del depòsit de gas existent en un extrem del parc. La retirada va ser proposta per l’Ajuntament d’Ondara, i Redexi Gas, l’empresa propietària, va comprovar que aquesta mesura era viable. L’empresa va aportar a la Conselleria d’Indústria tota la documentació necessària per a autoritzar la retirada del depòsit, mentre realitzava les obres pertinents relatives a la desconnexió del depòsit a la xarxa de gas. Avui mateix s’ha dut a terme la retirada definitiva del depòsit, amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i dels Regidors d’Urbanisme i de Parcs i Jardins, Francesc Giner i Pere Picornell.

retirada gas (8)

Queda així culminada l’obra de la primera fase d’adequació del parc públic Tossals d’Ondara, que ha sigut executada per la Diputació Provincial d’Alacant, (dins de les inversions financerament sostenibles en l’anualitat 2017 amb un pressupost final de 60.490,15 euros (IVA inclòs)). Amb aquestes obres s’ha millorat l’estètica i paisatgística del Parc Públic de Tossals, i s’ha posat en valor el parc públic existent.

La primera fase d’adequació del parc públic Tossals ha consistit a realitzar quatre accessos per cadascun dels carrers amb què limita (Enric Valor, Joan Luís Vives, Poeta Teodor Llorente i Josep Grimalt Mauro), i que els quatre camins confluïsquen en el centre de la parcel·la. En els laterals dels camins s’ha plantat arbratge. També s’ha executat la instal·lació de reg i la preinstal·lació de l’enllumenat; s’ha col·locat mobiliari urbà; s’han instal·lat bancs, papereres i font d’aigua; i s’ha dotat de rastells i paviments.

retirada gas (3) retirada gas (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.