EL IX TORNEIG DE FUTBOL ALEVÍ VILA D’ONDARA ES VA CELEBRAR EL PASSAT 22 DE SETEMBRE

Ondara, 01.10.18. El passat dissabte 22 de setembre es va celebrar al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara el IX Torneig Aleví Vila d’Ondara, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la coordinació de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol i la col·laboració de les mares i pares dels alumnes de l’escola de futbol, i voluntaris col·laboradors. Van participar els equips de les escoles de Villareal, Levante, Promeses Elx, Dénia, Pedreguer i El Verger, així com l’equip aleví de primer any d’Ondara. La jornada va ser un èxit i tots els participants així com les famílies van poder gaudir d’una jornada de futbol 8.

Enguany es va introduir una novetat, que va ser el trofeu als valors esportius. Aquest trofeu va ser lliurat per l’equip arbitral a l’equip de les escoles esportives de Pedreguer, ja que van demostrar al llarg de la jornada valors com l’esportivitat, generositat, esforç i companyerisme.

Al igual que en l’anterior edició, la final va ser disputada pels equips de les escoles del Levante i Villareal, que l’empat va obligar a jugar-se-ho a penals i aquest any, la sort dels penals va recaure en els groguets.

La demostració dels valors esportius també es va veure quan l’equip campió va fer el passadís i va felicitar al subcampió; «són aquests detalls el que fan gran aquest esport», segons s’indica des de l’escola de futbol d’Ondara. També destaquen que la següent edició serà el dècim aniversari i ja estan pensant en certs detalls per a celebrar-ho tots junts.

La Regidora d’Esports Mar Chesa, va lliurar els trofeus en finalitzar el torneig. Mar Chesa va destacar la bona organització de l’esdeveniment, i va aprofitar per a agrair la seua ajuda als col·laboradors, monitors i coordinadors, i així com el paper desenvolupat per part de les mares i pares dels alumnes de l’Escola de Futbol Municipal a l’hora d’organitzar aquest torneig que s’ha convertit ja en tot un referent dins de la seua categoria, i especialment la important labor del Coordinador de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, Vicent Moncho.

torneig alevi vila d ondara (1)torneig alevi vila d ondara (2) torneig alevi vila d ondara (3)torneig alevi vila d ondara (4) torneig alevi vila d ondara (5)torneig alevi vila d ondara (6) torneig alevi vila d ondara (7)torneig alevi vila d ondara (8) torneig alevi vila d ondara (10)

Publicado en Actualitat, Esports.