L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA COMPTA AMB 27 INTEGRANTS AQUESTA TEMPORADA 2018-2019

presentacio escola pilota 18-19

Ondara, 01.10.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va ser presentada dissabte passat 29 de setembre al Trinquet Municipal d’Ondara, en un acte organitzat per la Regidoria d’Esports. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara està entrenada per segon any per Juanma Garrido i Néstor Portes. Aquesta temporada 2018-2019, s’ha incrementat el nombre de participants, sent un total de 27 els alumnes inscrits, que es divideixen en les categories següents: 7 prebenjamins i benjamins, 5 alevins, 6 infantils, 4 cadets i 5 juvenils. Tots els/les joves pilotaris de l’Escola van ser presentats el dissabte, en presència de familiars i amics. Enguany l’escola de pilota d’Ondara compta amb dues xiquetes; una incorporació femenina a aquest esport que va ser especialment destacada en la presentació per part de la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

regidora esports

Els entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes, es van dirigir als alumnes i familiars per a donar-los les gràcies per confiar en l’escola de pilota d’Ondara. La presentació va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, els quals van expressar l’aposta de l’Ajuntament per fomentar l’esport autòcton i per la bona marxa d’aquesta escola, que tants èxits esportius ha aconseguit en el món de la pilota; de fet, en la passada temporada, va aconseguir set trofeus autonòmics, i els seus dos entrenadors, van rebre el trofeu al millor entrenador de raspall per a Néstor Portes i de llargues per a Juanma Garrido. Ambdós van aprofitar l’acte de presentació per a donar les gràcies als joves pilotaris de l’escola, els que fan possible amb el seu esforç la consecució d’aquests premis.

La presentació de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va coincidir amb les finals del I Torneig de Pilota Grossa al trinquet de Pilota Grossa d’Ondara, i després de la presentació, el públic va poder presenciar una partida de raspall adaptat al Trinquet Municipal d’Ondara.

raspall adaptat

Publicado en Actualitat, Esports.