LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA OFEREIX EL CURS GRATUÏT “XARXES AMB TRELLAT!” DURANT ELS DIMECRES D’OCTUBRE

 

xarxes en trellat, IVAJ

Ondara, 25.09.18. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara ha organitzat per a aquest pròxim mes d’octubre de 2018 el curs titulat “Xarxes amb trellat! Difusió del patrimoni i conscienciació de l´ús de les xarxes socials a través de la fotografia mòbil”.

És un curs que es realitzarà tots els dimecres d’octubre en horari de 17 a 18:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara. És completament gratuït per als participants (està subvencionat per l’IVAJ). Va dirigit a persones de 12 a 30 anys. Les inscripcions es poden realitzar a la Casa de Cultura o per correu electrònic a joventut@ondara.org fins al 2 d’octubre. El curs començarà el 3 d’octubre.

Cada sessió constarà d’una part teòrica, una pràctica i un debat on es tractaran temes com el grooming, ciberbullying, sexting…

REGIDORIA DE JOVENTUT – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.