L’ONDARA TRI-ESPORT, SUBCAMPIÓ PER CLUBS DEL TRIATLÓ OLÍMPIC DE XÀBIA 2018

 

* Comunicat premsa i fotos: Ondara Tri-Esport *

L’ONDARA TRI-ESPORT, SUBCAMPIÓ PER CLUBS DEL TRIATLÓ OLÍMPIC DE XÀBIA 2018

IMG-20180925-WA0031IMG_20180923_073605

El club de Triatló Ondara Tri-Esport va participar el passat diumenge 23 de setembre al Triatló de Xàbia. Un esdeveniment organitzat per part dels clubs Tri-llebeig en col·laboració en les institucions públiques de la localitat i voluntaris que fan possible aquesta comesa. La prova es va disputar a la platja de l’Arenal on es van disputar dos modalitats de triatló, sprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km a peu) i l’Olímpic (1500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km a peu). La prova va reunir vora 600 triatletes entre les dues. Els triatletes de l’Ondara Tri-Esport van participar en les dues modalitats. Pel que fa als resultats del club ondarenc , en la modalitat olímpica, destacar als triatletes Jorge Llàcer qui va arribar en cinquena posició amb un temps de 2 hores i 6 minuts, Òscar Fornés en 14na posició amb 2 hores i 13 minuts, Ivan Payà amb 2 hores i 14 minuts, qui va aconseguir el bronze en la categoria veterans 1. D’aquesta manera es completaven les tres primeres posicions que puntuen per a la classificació per cubs. Tot seguit, arribaria Toni Domènech, J. Ramon Bolufer, Juan A. Carrió, L. Javier Mohedano, Sandra Rey, Francisco Vives i J. Vicente Estévez.

Pel que fa a la modalitat sprint van participar els següents membres Marc Fornés i Víctor Carrió completant així la gran participació del club Ondarenc a la localitat xabiera.

Així mateix, destacar la participació un any més com a cita obligatòria al triatló de Xàbia per part del club ondarenc i aconseguint així la 2n posició per cubs.

Una jornada de festa de l’esport on el triatló va ser protagonista en una jornada banyada pel bon ambient com sol ser habitual a L’Arenal de Xàbia, una combinació excel·lent que recalca a Ondara en l’avantguarda del Triatló a la Comarca.

* Comunicat premsa i fotos: Ondara Tri-Esport *

IMG-20180925-WA0015 IMG-20180925-WA0008 IMG-20180925-WA0005

Publicado en Associacions.